Mια πριγκίπισσα στο γήπεδο: Η Kate Middleton με με υπερ-συγκλό tweed λευκό σακάκι σε αγώνα ράγκμπι (φωτό)

Δείτε πως το συνδύασε!

Η ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας είχε έναν ισχυρό υποστηρικτή στις κερκίδες του προημιτελικού αγώνα με τα Φίτζι: την Κέιτ Μίντλετον!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 41 ετών, ταξίδεψε στο Stade de Marseille στη Γαλλία για να υποστηρίξει την αγγλική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, καθώς η ομάδα αντιμετώπισε τα Φίτζι την Κυριακή.\

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Middleton (@princesswcloset)

Για την περίσταση η royal επέλεξε ένα λευκό σακάκι τύπου tweed από τα Zara, με χρυσά κουμπιά και το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρη τσάντα Chanel

Η βασίλισσα Ελισάβετ όρισε την Κέιτ προστάτιδα της Αγγλικής Ένωσης Ποδοσφαίρου Ράγκμπι και της Football League Ράγκμπι τον Φεβρουάριο του 2022. Πρόκειται για την πρώτη θέση που κατείχε προηγουμένως ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος αποχώρησε από τον ενεργό βασιλικό του ρόλο με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, το 2020.

Δείτε επίσης: Μπαμπάς & γιος: Πρίγκιπας William & Πριγκιπόπουλο George πήγαν να δουν αγώνα ράγκμπι μαζί - το british style σε όλο του το μεγαλείο (φωτό - βίντεο)

Η πριγκίπισσα Κέιτ είχε ήδη παρευρεθεί στο τουρνουά ράγκμπι για να υποστηρίξει την Αγγλία τον περασμένο μήνα, εμφανιζόμενη σε έναν αγώνα της φάσης των ομίλων εναντίον της Αργεντινής.

Το ταξίδι της στη Γαλλία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η Αγγλία κέρδισε τον αγώνα με 27-10. Η έξοδός της ήταν επίσης το ντεμπούτο του νέου της κουρέματος για το φθινόπωρο, που περιλαμβάνει μια μεγάλη αλλαγή: curtain bangs!

Να σημειώσουμε πως τον αγώνα παρακολούθησαν πριν κάτι μερες και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον μεγάλο του γιο πρίγκιπα Τζορτζ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ