Αντίνοος Αλμπάνης: "Έχω γεμίσει με δουλειές - Δεν έχω φροντίσει τον εαυτό μου" (βίντεο)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Στην εκπομπή The 2Night Show καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/10) ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε μια στάση στο στούντιο της εκπομπής λίγο πριν φύγει για τους Παξούς και τα γυρίσματα του «Maestro».

Τι άλλαξε μετά την προβολή της σειράς στο Netflix; Από ποιες χώρες δέχεται μηνύματα; Στη συνέχεια, μιλάει για τον έρωτα και τη θέση που έχει στη ζωή του και εξηγεί γιατί θέλει να ξαναζήσει μια μεγάλη αγάπη.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε στα social media, όταν το περασμένο καλοκαίρι δημοσίευε χορηγούμενο υλικό μέσω Instagram την ώρα που μαίνονταν οι φονικές πυρκαγιές στη χώρα μας.

«Στα social media δεν γίνεται παρατήρηση, γίνεται κανιβαλισμός. Υπάρχει μία τάση νουθεσίας απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν καν και που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω; Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου», σχολίασε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Επίσης, δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου. Μπορώ να ζητήσω, να παρακαλέσω να μη γίνει μία δημοσίευση μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν το ακούνε και πάντα οι εταιρείες», επισήμανε ο δημοφιλής ηθοποιός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Μου κουνούσαν το δάχτυλο άνθρωποι που πήγαιναν στη δουλειά τους κανονικά αλλά εγώ δεν έπρεπε να δουλέψω, δεν ήταν ηθικό να εργαστώ, επειδή η δική μου δουλειά έχει να κάνει με την εικόνα. Υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που μάλλον κάνει διακρίσεις», υπογράμμισε ο Αντίνοος Αλμπάνης αμέσως μετά.

Διαβάστε ακόμη: Νάνσυ Παραδεισανού: Μιλάει για τη σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη - "Αγάπη μου, μωρό μου, επιτέλους, η σχέση μας επιβεβαιώθηκε" (βίντεο)

«Ο κόσμος βλέπει μια εικόνα και νομίζει ότι είναι κομμάτι της ζωής μου. Κανένα εμπορικό post δεν είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι ένα περιεχόμενο σκηνοθετημένο, μία παραγωγή συμφωνημένη. Εγώ λέτε να μην πονάω; Λέτε να χαίρομαι που καίγεται η Ελλάδα;», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ