Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει πως κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη»

Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Σε μια γενική συζήτηση, αναφέρθηκε στην απόφασή της να μείνει με τη μητέρα της, αλλά και το γεγονός ότι της λένε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών, επειδή είναι πολύ αδύνατη.

Η Μυρτώ Αλικάκη ξεκίνησε λέγοντας ότι: «Νιώθω ότι έχω κάνει λάθη, υπήρξαν στιγμές που έβαλα τις προσωπικές μου ανάγκες έναντι της καριέρας μου».

Η ηθοποιός τόνισε πως όλα όσα γράφονται για εκείνη δεν είναι αλήθεια.

«Έχω ακούσει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχω ακούσει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη, έχω ακούσει ότι πάσχω από νευρική ανορεξία. Μια άλλη φορά θυμάμαι ότι ήμουν με μια φίλη μου στην παραλία για μπάνιο, μας είχαν βγάλει φωτογραφίες και στη συνέχεια έγραψαν ότι έκανα μπάνιο με την αδελφή μου, χωρίς να έχω καν αδελφή».

Σχετικά με την οικογένειά της και τους γιους τηςς, επισήμανε: «Η σχέση με τους γιους μου νιώθω ότι έχει εξελιχθεί πάρα πολύ όμορφα, νιώθω ότι τους εκτιμώ και με εκτιμούν. Νομίζω όμως, ότι το έχουμε βρει και ως άνθρωποι πέρα από την σχέση συγγένειας. Την αυτοκριτική μου την κάνω συχνά και για το πώς είμαι ως μαμά και για το πώς είμαι ως κόρη». 

Η Μυρτώ Αλικάκη για το γεγονός ότι μένει με τη μητέρα της

«Με τη μητέρα μου ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια μαζί στο ίδιο σπίτι. Αυτό κάποιες φορές είναι παγίδα γιατί μοιραζόμαστε μια καθημερινότητα αλλά μέσα στην καθημερινότητα ή πιέζεσαι ή ξεχνιέσαι οπότε έχω τύψεις για το πώς είμαι απέναντί της», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης: Μυρτώ Αλικάκη: ο έρωτας δεν κρύβεται - αυτός είναι ο νέος της σύντροφος (φωτο)

Η αγαπημένη ηθοποιός φέρεται το τελευταίο διάστημα να είναι σε σχέση με τον Νικόλα Κωστήγνωστό σκηνοθέτη και φωτογράφο.

Επιπλέον, φέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο της Σεμίνας Διγενή με τίτλο "Felicità”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ