Ματούλα του Κολωνακίου: Η γυναίκα που αγάπησε τον Μπάρκουλη - Έκανε παρέα με τη Λάσκαρη & τον Ωνάση - Πέθανε μόνη

Θρήνος για τον χαμό της ξακουστής Ματούλας.

Χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι πέθανε η Ματούλα του Κολωνακίου στο σπίτι της στο Πεδίο του Άρεως.

Εντοπίστηκε εφτά μέρες μετά τον θάνατό της, καθώς στο σπίτι έμενε μόνη της.

Η Διαμάντω Κουτροπούλου, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είχε πει σε συνέντευξή της ότι είχε να μιλήσει με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε, 15 χρόνια.

Επιπλέον, δεν γνώρισε τα εγγόνια της, σύμφωνα με όσα είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη.

 

 

Ο γάμος με τον Ρομπέρτο Καριέρε

Η Ματούλα είχε παντρευτεί έναν επιχειρηματία τον Ρομπέρτο Καριέρε. «Τον Ρομπέρτο τον παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος, δεν ήμουν καψούρα μαζί του. Του είχα πει “θα παντρευτούμε και θα χωρίσουμε”».

Έξι μήνες μετά, ο γάμος διαλύθηκε.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε στα 76 της η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου: Την εντόπισαν 7 μέρες μετά τον θάνατο μόνη στο σπίτι της

Όταν είδε τον θάνατο της μητέρας της

Η Ματούλα είχε αναφέρει ότι έμεινε ορφανή σε ηλικία 12 ετών, καθώς πέθανε η μητέρα της. Το γεγονός αυτό την τραυμάτισε βαθιά, καθώς ήταν μπροστά στο περιστατικό. Η μητέρα της γλίστρησε πατώντας ένα σαπούνι και χτύπησε στο κεφάλι.

Ο πατέρας της ήταν διοικητής Χωροφυλακής στην Κόρινθο, όπου και γεννήθηκε η ίδια.

Ο έρωτας με τον Μπάρκουλη

Η Διαμαντώ Κουτροπούλου, η Ματούλα δηλαδή, γνώρισε τον Ανδρέα Μπάρκουλη στα 13 της και τον ερωτεύτηκε αμέσως. Οι δυο τους απέκτησαν, μάλιστα, σχέση.

«Στα δεκαπεντέμισι έγινε κι αυτό. Το έκανα γιατί το ήθελα και χαίρομαι που την παρθενιά μου την πήρε ένας τέτοιος άνθρωπος», είχε αναφέρει.

Ωστόσο, ο αυστηρός πατέρας της όταν το έμαθε, την έκλεισε σε αναμορφωτήριο.

«Εγώ δεν έχω ταυτότητα επαγγέλματος. Απλώς επειδή από εκείνα τα χρόνια, μικρή, είχα πολλές σχέσεις με τραγουδιστές, με μαγαζιά, με τραγουδίστριες, με έβαλε ο Ζαμπέτας να τραγουδήσω. Δεν ήμουν και η Κάλλας, ούτε η Βίκυ Μοσχολιού. […] Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ερχόταν να με πάρει από το 6ο Γυμνάσιο θηλέων, όπου με διώξανε μετά, και φωνάζανε “κορίτσια ο Μπάρκουλης” – μία μέρα ήρθε και ο Κακαβάς. Τον ερωτεύτηκα τον Μπάρκουλη, ήταν καταπληκτικό παιδί. Έμενε χωρίς λεφτά γιατί τα έδινε στους συνανθρώπους του, έτσι ήμουν κι εγώ. […] Δυσκολεύτηκα στη φυλακή, αλλά την έκανα λαχείο στον Κορυδαλλό. Εκεί σταμάτησα τα ναρκωτικά» 

Η φιλία με τη Λάσκαρη και τον Ωνάση

Ήταν κολλητή με την Ζωή Λάσκαρη και τα «έσπαγε» στα μπουζούκια με τον Ωνάση.

«Ο Αρίστος ήταν και αθυρόστομος, όταν το ήθελε. Τον θυμάμαι μια φορά που τσαντίστηκε πολύ όταν τον φωτογράφισαν κρυφά έξω από τη Νεράιδα. Έγινε… Τούρκος!».

«Δεν το έπαιξα ποτέ κάποια, όμως μπορώ να πω ότι έφερα μια τρέλα και μια ελευθερία στα πράγματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μόνη μου άντεξα και ξεπέρασα όλα τα κύματα της ζωής μου»

«Τα έκανα όλα, είμαι υπερπλήρης» σημείωσε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ