Ο πλανήτης πάγωσε - Όλοι νεκροί στο νοσοκομείο της Γάζας σε ένα λεπτό - Οι εικόνες που θα δείτε για πόσο θα μας στοιχειώνουν;

Πόσο κρίμα ...

Γροθιά στο στομάχι είναι οι τελευταίες φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου μετά τον βομβαριδισμό νοσοκομείου στη Γάζα...

Μικρά παιδιά τραυματισμένα, σωροί στο πάτωμα, αίμα παντού....

«Χειρουργούσαμε στο νοσοκομείο, έγινε μια ισχυρή έκρηξη και το ταβάνι έπεσε πάνω στο χειρουργείο. Πρόκειται για σφαγή« δήλωσε ο γιατρός Γκασάν Αμπού Σιτάχ.

«Τίποτα δε δικαιολογεί αυτή τη σοκαριστική επίθεση εναντίον ενός νοσοκομείου και των πολλών ασθενών και εργαζομένων στον τομέα της υγείας, καθώς και των ανθρώπων που αναζήτησαν καταφύγιο εκεί. Τα νοσοκομεία δεν αποτελούν στόχο. Αυτή η αιματοχυσία πρέπει να σταματήσει. Αρκετά πια» πρόσθεσε.

«Η μυρωδιά των νεκρών είναι παντού»

Πριν από τις εκρήξεις στην αλ-Αχλί, τα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα είχαν σκοτώσει τουλάχιστον 2.778 ανθρώπους και είχαν τραυματίσει 9.700, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας. Σχεδόν τα δύο τρίτα των νεκρών ήταν παιδιά.

«Υπάρχουν πτώματα στους δρόμους. Κτίρια καταρρέουν πάνω στους κατοίκους τους», δήλωσε στο AFP ο Τζαμίλ Αμπντάλα, ένας Παλαιστίνιος Σουηδός, ο οποίος ήλπιζε να φύγει από τον αποκλεισμένο θύλακα. «Η μυρωδιά των νεκρών είναι παντού».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ