Adele: ''Σταμάτησα να πίνω πριν από τρεισήμισι μήνες - Ήμουν , οριακά αλκοολική στα 20 μου

Η 35χρονη Βρετανίδα σταρ είχε αναφερθεί στο παρελθόν στη σχέση της με το αλκοόλ...

Η Adele δήλωσε ότι σταμάτησε να πίνει αφού ήταν "οριακά αλκοολική. 

Η τραγουδίστρια είπε στους θαυμαστές της στο residency στο Λας Βέγκας ότι της λείπει "τόσο πολύ" το αλκοόλ, αφού το εγκατέλειψε  πριν από μερικούς μήνες

 

Εμφανιζόμενη στο Colosseum at Caesars Palace το Σάββατο, η 35χρονη Adele δήλωσε σύμφωνα με την theguardian: "Σταμάτησα να πίνω πριν από τρεισήμισι μήνες. Είναι βαρετό. Θέλω να πω, ήμουν κυριολεκτικά στα όρια του αλκοολικού για μεγάλο μέρος της δεκαετίας των 20 μου, αλλά μου λείπει τόσο πολύ"

Δείτε επίσης: Παραμένει ζουμερή με απίστευτη αυτοπεποίθηση -η Adele από τις ωραιότερες γυναικείες φωνές του αιώνα σε νέες φωτο με black & gold τουαλέτα

Είπε σε έναν θαυμαστή της: "Απολαύστε λοιπόν το ουίσκι σας. Ζηλεύω πάρα πολύ". 

 

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Adele δήλωσε στη US Vogue ότι κατά την πρώτη της βόλτα για ψώνια μετά το lockdown  αγόρασε το λατρεμένο ροζέ Whispering Angel.

 

Είπε ότι η κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια του lockdown, "γινόταν όλο και νωρίτερα" μέσα στην ημέρα και συνέχισε: "Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με το αλκοόλ. Πάντα με γοήτευε πολύ το αλκοόλ.

 

 

Είναι αυτό που κράτησε τον πατέρα μου μακριά μου. Έτσι πάντα ήθελα να μάθω τι ήταν τόσο σπουδαίο σε αυτό". 

Η Adele δήλωσε στην Oprah Winfrey ότι σταμάτησε να πίνει μετά τον θάνατοπατέρα της, Mark Evans, τον Μάιο του 2021. "Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις τον εαυτό σου, είναι να πίνεις νερό και να είσαι νηφάλιος".

 

Το τέταρτο άλμπουμ της μουσικού, που κυκλοφόρησε το 2021, περιλαμβάνει ένα τραγούδι με τίτλο I Drink Wine, για το πνίξιμο των θλίψεων και του άγχους: "Όταν ήμουν παιδί / Κάθε πράγμα μπορούσε να μου τινάξει το μυαλό στον αέρα / Να τα ρουφάω όλα για διασκέδαση / Αλλά τώρα ρουφάω μόνο κρασί", λένε οι στίχοι. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ