Πρώτη πικάντικη είδηση ο δεσμός του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την παίκτρια του My Style Rocks τη 49χρονηΤζόρτζια Σιακαβάρα

Ζευγάρι ο 83χρονος νομικός και η γνωστή TikToker.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, πατέρας του βουλευτού Θάνου Πλεύρη, επιβεβαίωσε τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε ότι οι δυο τους διατηρούν δεσμό, ωστόσο αρνήθηκε τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν» είπε αρχικά ο 83χρονος νομικός.

Έπειτα σχολίασε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Η Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είχε πάρει μέρος στο My Style Rocks το 2020. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο και στα 19 της χρόνια πήγε σε πρακτορείο μοντέλων.

Για 15 περίπου χρόνια ασχολήθηκε και με το τραγούδι, ενώ είναι διάσημη TikToker. Δίνει συμβουλές ομορφιάς και μόδας μέσα από τον λογαριασμό της.

Σε βίντεό της στο TikTok, η ίδια ανέφερε για το θέμα τα εξής:

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των... 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ