Βασίλισσα Λετίσια: Με ροζ bon bon πουκάμισο - Μεγαλίστικο το φόρεμα της διαδόχου Λεονόρ, ωραιότατο το βελούδινο jumpsuit της Iνφάντα Σοφία (φωτό)

Πανέμορφες, μαμά και κόρες!

Η βασίλισσα Λετίσια ήταν απαστράπτουσα για άλλη μια φορά,  καθώς παρακολούθησε συναυλία με την οικογένειά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

 

Η Ισπανίδα βασίλισσα, 51 ετών, έλαμψε με ένα ροζ σατέν τοπ με μανίκια και μαύρη ζώνη, συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι και τακούνια, για να παραστεί στη συναυλία για τα βραβεία Princesa de Asturias στο Οβιέδο της Ισπανίας, ενώ οι κόρες της, έλαμπαν επίσης, σαν την μαμά τους. 

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια: Φόρεσε το απόλυτο πράσινο φόρεμα της σεζόν & μας τρέλανε - Πόσο κόστισε συνολικά;

Η διάδοχος του θρόνου Leonor, 17 ετών, επέλεξε ένα μακρυμάνικο σατέν φόρεμα με λευκό φλοράλ μοτίβο, που έδενε στη μέση. Εν τω μεταξύ, η μικρή αδελφή της Infanta Sofia, 16 ετών, επέλεξε μια μαύρη, φαρδιά ολόσωμη φόρμα με cut out λεπτομέρειες.

 

 

Ο βασιλιάς Φελίπε, 55 ετών, φόρεσε ένα navy blue κοστούμι  και φαινόταν να έχει τραυματιστεί στον καρπό του, καθώς φορούσε το είχε δεμένο. 

Η συναυλία διοργανώνεται για να τιμήσει άτομα και ομάδες της ισπανικής κοινωνίας που έχουν καταβάλει προσπάθειες για την προώθηση της καθολικής εκπαίδευσης, της δημόσιας υγείας και της περιβαλλοντικής άμυνας.

 

 

Η πριγκίπισσα της Αστούριας μίλησε για το πώς πηγαίνει η εκπαίδευσή της στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα, σύμφωνα με το Hola!.

Φωτογραφήθηκε επίσης με τους νικητές του Ιδρύματος Princess of Girona, καθώς και με το μοντέλο Pamela Montoya Pellicer, που ζει στη Μαδρίτη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ