Άκρως εντυπωσιακή η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Φόρεσε το πιο σικ φλοράλ φόρεμα - Οι κόκκινες λεπτομέρειες έκλεψαν την παράσταση

Στη Νότια Αφρική βρίσκονται η πανέμορφη Βασίλισσα Μάξιμα και ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος!

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, η οποία βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στη Νότια Αφρική μαζί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο, έκανε για άλλη μια φορά τους φωτογράφους να στρέψουν τον φακό πάνω της.

Η Βασίλισσα Μάξιμα είναι πάντα σικ και κομψή. Αυτήν τη φορά επέλεξε ένα φωτεινό λευκό φλοράλ φόρεμα, midi, με έντονο το κόκκινο στοιχείο. Το αξιοζήλευτο αυτό φόρεμα, το συνδύασε με κόκκινο καπέλο και ασορτί γόβες.

Το βασιλικό ζεύγος πόζαρε παρά την καταιγίδα στο Victoria and Alfred Waterfront στο Κέιπ Τάουν, κατά την τελευταία ημέρα της επίσκεψής τους στην αφρικανική χώρα.

 

 

 

 

Από τη μεριά του ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος επέλεξε ένα απλό navy κοστούμι, φορεμένο με μια παστέλ μπλε γραβάτα.

 

 

Το Βασιλικό Ζευγάρι συναντήθηκε στο Κέιπ Τάουν με τον Πρωθυπουργό Winde του Δυτικού Ακρωτηρίου και τον Δήμαρχο Hill-Lewis του Κέιπ Τάουν.



Το Κέιπ Τάουν είναι μία από τις τρεις πρωτεύουσες της Νότιας Αφρικής, δηλαδή η νομοθετική πρωτεύουσα. Είναι επίσης η πρωτεύουσα της επαρχίας του Δυτικού Ακρωτηρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης: Η υπέροχη γκαρνταρόμπα της Βασίλισσας Μάξιμα για το ταξίδι στη Νότια Αφρική - Κατέφτασε με bleu marine trenchcoat & πορτοκαλί καπελάκι

Βρέθηκαν επίσης και στο Μουσείο Slave Lodge, το οποίο αφηγείται την ιστορία της δουλείας στη Νότια Αφρική.

 

 

Τέλος, η Βασίλισσα Μάξιμα και ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος επισκέφθηκαν και το Κοινοτικό Κέντρο Guga S’thebe συζητώντας με τη Νοτιοαφρικανική νεολαία και κοινωνικές οργανώσεις για τις εμπειρίες τους, σχετικά με την έμφυλη βία.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ