Gwen Stefani: Με ασημί αστραφτερό φόρεμα στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ - Απέκτησε το πολυπόθητο αστέρι

Η Γκουέν Στεφάνι τα κατάφερε και κέρδισε το αστέρι της!

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, Gwen Stefani, απέκτησε στα 54 της χρόνια, το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Η σταρ με τα τρία Grammy τιμήθηκε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Hollywood Walk of Fame.

Στην εκδήλωση, η Γκουέν Στεφάνι ήταν πολύ χαρούμενη μέσα στο ασημί αστραφτερό φόρεμά της. Στο τελείωμά του ήταν διακοσμημένο με αστέρια, εμφανώς επηρεασμένο από τη σημαντική μέρα. Το συνδύασε με ασορτί μυτερές μπότες και μεταλλική ζώνη που τόνιζε τη μέση της.

 

 

«Σημαίνει πολλά όταν έχεις ένα τόσο μεγάλο ταξίδι όπως εγώ. Δακρύζω γιατί, ξέρετε, από τότε που ήμουν 17 χρονών, γράφω τραγούδια. Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο. Εδώ και εννέα χρόνια κάνουμε αυτό που απλά μας αρέσει χωρίς να σκεφτόμαστε απαραίτητα την κορυφή, χωρίς να προσπαθούμε να γίνουμε αστέρια, πραγματικά. Και μετά είμαστε εδώ, ένα μόνιμο αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Τι στο καλό; Αισθάνομαι λες και με χτυπάει flash», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Στην εκδήλωση βρέθηκε μαζί με τους γιους της Apollo, Zuma και Kingston, καθώς και τον σύζυγό της Blake Shelton.

Instagram @gwenstefani

 

 

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε επίσης: "Τι όνειρο!! ευχαριστώ ΤΟΣΟ πολύ. Ποιος θα το πίστευε ότι αυτό το κορίτσι από το Anaheim θα είχε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Ευχαριστώ που περπατήσατε αυτό το ταξίδι μαζί μου, τραγουδώντας μαζί μου όλα αυτά χρόνια ... σας αγαπώ !!!".

 

 

Instagram @gwenstefani

Η Γκουέν είναι συνιδρυτής και τραγουδίστρια της μπάντας No Doubt, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μετά το πρωτοποριακό τους άλμπουμ Tragic Kingdom (1995) μαζί με διάφορα επιτυχημένα singles, όπως "Just a Girl", "Don't Speak" και "Hey Baby". Η Στεφάνι ξεκίνησε μια σόλο ποπ σταδιοδρομία το 2004, κυκλοφορώντας το ντεμπούτο άλμπουμ στούντιο Love. Angel. Music. Baby.. Εμπνευσμένο από την ποπ μουσική από τη δεκαετία του '80, το άλμπουμ γνώρισε τόσο κρίσιμη όσο και εμπορική επιτυχία. Δημιούργησε τρία εμπορικά επιτυχημένα singles: "What You Waiting For"; "Rich Girl" και "Hollaback Girl". Το τελευταίο έφθασε στο νούμερο ένα στο Billboard Hot 100, ενώ παράλληλα έγινε το πρώτο αμερικανικό download για να πουλήσει ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Διαβάστε επίσης: Η made in Greece εμφάνιση της Gwen Stefani: Κόκκινο σύνολο δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου - 1 εκατ κρύσταλλοι (φωτό & βίντεο)

Instagram @gwenstefani

Instagram @gwenstefani

Instagram @gwenstefani

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ