Απαστράπτουσα η Βασίλισσα Καμίλα: Φόρεσε την αγαπημένη τιάρα της αείμνηστης Ελισάβετ - Εντυπωσίασε δίπλα στον Βασιλιά Κάρολο

Όλα τα βλέμματα έπεσαν στην τιάρα της Βασίλισσας Καμίλα!

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησαν μια έξοδο για δείπνο στο Mansion House. Το δείπνο έγινε στο πλαίσιο της στέψης του Βασιλιά Καρόλου, καθώς δεν έχουν τελειώσει ακόμα όλες οι εκδηλώσεις προς τιμήν του.

Το βασιλικό ζεύγος τις Αγγλίας βρέθηκε εκεί για να αναγνωρίσει το έργο των αστικών ιδρυμάτων της πόλης του Λονδίνου και των Livery Companies, των αρχαίων και σύγχρονων εμπορικών συντεχνιών της πόλης.

Η επίσκεψη στο Mansion House είναι μια παράδοση που χρονολογείται από το 1689.

Η Βασίλισσα Καμίλα ήταν αυτή, όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις, με την λαμπερή εμφάνισή της. Φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα με λευκό κεντητό σχέδιο εμπνευσμένο από τη φύση, μια δημιουργία Bruce Oldfield.


Τα βλέμματα όλων έπεσαν, όμως, στην λαμπερή τιάρα της, Queen Mary's Girls of Great Britain and Ireland.



Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έλαβε το κομμάτι από τη γιαγιά της ως γαμήλιο δώρο όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο πριν ανέλθει στον θρόνο, φορούσε την τιάρα καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορικής 70ετούς βασιλείας της.

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Καμίλα & Μπριζίτ Μακρόν με μπλε ρουά φορέματα στο Παλάτι των Βερσαλλιών - Ντυμένες με Dior και διαμαντένια κοσμήματα δίπλα στους συζύγους τους

Καθώς έφτασαν στο Mansion House στην πόλη του Λονδίνου, συναντήθηκαμ με τον Λόρδο Δήμαρχο, ο οποίος τους χαιρέτησε πριν λάβουν μέρος στην παραδοσιακή τελετή, την παρουσίαση του Μαργαριταρένιου Σπαθιού. Το κειμήλιο, που πιστεύεται ότι δόθηκε στο City of London από τη βασίλισσα Ελισάβετ Α' το 1571, έχει περίπου 2.500 μαργαριτάρια στο θηκάρι του. Αφού παρέλαβε το σπαθί από τον Λόρδο Δήμαρχο, ο βασιλιάς το επέστρεψε, σηματοδοτώντας την εξουσία του Λόρδου Δημάρχου στο Square Mile, όταν ο βασιλιάς δεν είναι παρών.

Στη συνέχεια συμμετείχαν σε δεξίωση, την οποία ακολούθησε το παραδοσιακό δείπνο κατά τη διάρκεια του οποίου ο βασιλιάς εκφώνησε επίσης μια "ομιλία για την κατάσταση του έθνους".

Instagram @royalfashionpolice

Instagram @royalfashionpolice

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ