Το βίντεο με τις αδιανόητες προτάσεις για σεξ τρίο του συντρόφου της Τζόρτζια Μελόνι σε τηλεπαρουσιάστριες - Έπιανε και τα απόκρυφα του

Χώρισαν έπειτα από 10 χρόνια σχέσης

Τέλος έβαλε στη σχέση της, η Τζόρτζια Μελόνι με τον επι 10χρόνια σύντροφο της, Αντρέα Τζαμπρούνο.

Ο λόγος ήταν ένα ηχητικό απόσπασμα που αποκάλυψε η σατιρική εκπομπή «Striscia la Notizia» ο Αντρέα Τζαμπρούνο ακούγεται να πλησιάζει μία εκ των συντελεστών της εκπομπής ρωτώντας την αν έχει αγόρι, αφού προηγουμένως και απευθυνόμενος σε περισσότερες γυναίκες που ήταν παρούσες στο πλατό εκείνη τη στιγμή είπε: «Μπορώ να αγγίζω το «πακέτο» (αναφερόμενος στα γεννητικά του όργανα) μου ενώ σας μιλάω;».

Η αναζήτηση προσωπικών πληροφοριών συνεχίστηκε και με άλλες ερωτήσεις. «Πώς σε λένε; Έχουμε ήδη γνωριστεί; Πού σε έχω δει; Ήμουν μεθυσμένος; Είσαι ανοιχτόμυαλη;».

Θέλοντας να μην αφήσει περιθώρια παρανόησης ο Αντρέα Τζαμπρούνο διευκρίνισε τι εννοεί με τον όρο «ανοιχτόμυαλη». «Το ξέρεις ότι εγώ και η (δεν ακούγεται το όνομα) έχουμε παράλληλη σχέση; Το ξέρει όλη η Mediaset (τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στο οποίο ανήκει ο σταθμός Rete 4). Τώρα το ξέρεις και εσύ, γιατί αναζητούμε την τρίτη συμμετέχουσα μια και κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (δεν ακούγεται το όνομα). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει σεξ», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Ο σύντροφος της Μελόνι προκάλεσε σάλο με τηλεοπτικές του δηλώσεις για τον βιασμό - ''Αν πας να χορέψεις, έχεις κάθε δικαίωμα να μεθύσεις.... μπορεί βρεθείς όμως αντιμέτωπη με κάποιον λύκο''

Ο πρώην πλέον σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι συνεχίζει μάλιστα να επιμένει. «Θα μπεις στην ομάδα μας;» με την νεαρή να προσπαθεί με διπλωματικό τρόπο να ξεφύγει από την παρενόχληση του παρουσιαστή στρέφοντας τη συζήτηση στη δουλειά. «Εγώ μπορώ να φέρω μόνο την επαγγελματική μου ικανότητα», αναφέρει.

Όταν οι άνδρες συνάδελφοι καλούν τον Αντρέα Τζαμπρούνο να προσέχει τι λέει γιατί καραδοκεί η «Striscia la Notizia» εκείνος δεν φαίνεται να πτοείται. «Μα τι είπα παιδιά; Ελάτε τώρα, γελάμε και αστειευόμαστε. Ερχόμαστε από την πανδημία. Ούτε να μιλούσα για την εφορία πια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος ο Αντρέα Τζαμπρούνο δεν αναμένεται να παρουσιάσει τη σημερινή εκπομπή.

Ο Αντρέα γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1981 και γνώρισε την Τζόρτζια Μελόνι το 2015, ενώ εργαζόταν ως σεναριογράφος για μια τηλεοπτική εκπομπή στην οποία η Μελόνι ήταν καλεσμένη.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρά την επανειλημμένη υποστήριξή του ζεύγους στην παραδοσιακή οικογένεια, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Μαζί έχουν μια 7 χρονη κόρη, την Ginevra.

Βιβιάνα Τζουλιέλμι

Η 46χρονη δημοσιογράφος έγινε αποδέκτης των απρεπών σχολίων του Ιταλού παρουσιαστή που τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει viral, ενώ βρίσκονταν εκτός αέρα στο στούντιο του καναλιού Milan TV, γράφει η Daily Mail.

Και παρότι εκείνη διατήρησε την αξιοπρέπεια της μπροστά στα όσα της είπε ο σύντροφος της Μελόνι, που μάλιστα δεν δίστασε να βρίσει τους τηλεθεατές που σχολιάζουν την εμμονή του με τα μαλλιά του, λέγοντας ότι δεν φταίει αυτός που όλοι είναι καραφλοί, η δημοσιοποίηση των σχετικών βίντεο οδήγησε τη Ιταλίδα πρωθυπουργό στην απόφαση του χωρισμού.

Η Βιβιάνα εργάζεται εκεί από το 2009.

Η πρώτη της επαγγελματική απασχόληση ήταν στις εφημερίδες, πριν μεταπηδήσει στην τηλεόραση όπου είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή Diaro del Giorno στην οποία εργάζεται και ο Αντρέα, που δεν έχει ούτε ντροπή, ούτε σύνεση.

Αγαπάει πολύ τα σπορ και όνειρο της είναι να γίνει κεντρική παρουσιάστρια μιας εκπομπής για το ποδόσφαιρο (για την Ιταλία μιλάμε εξάλλου), ωστόσο ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή, πέρα από το ότι ζει κοντά στο Μπέργκαμο, δίπλα στο Μιλάνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ