Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής προχωρά στον Σκορπιό - Έντονες σκέψεις & επιρροή από τα συναισθήματα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

 Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή προσφέρει μια μικρή τόνωση του ηθικού αλλά κυρίως στα ζώδια της γης. Το πρωί της Κυριακής έχουμε ζωδιακή αλλαγή για τον Ερμή, ο οποίος προχωρά στον Σκορπιό. Στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο ο Ερμής μπορεί να έχει έντονες σκέψεις που επηρεάζονται από τα συναισθήματα, αλλά τις κρατάει μάλλον για τον εαυτό του. Γίνεται πιο λιγομίλητος αλλά πιο ουσιαστικός.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή, ο Ερμής περνά στον Σκορπιό δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ερμής σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ευνοεί τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο προσφέροντας κάποια ευκαιρία σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο και δεν θα επιτρέψει να χαλαρώσετε όπως θέλετε καθώς φαίνεται ότι θα έχετε υποχρεώσεις. Οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για σας και αυτούς που αγαπάτε. Άλλωστε το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Δία στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει θετικές ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Την Κυριακή, ο Ερμής περνά στον Σκορπιό ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Την Κυριακή ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, κάνει μια σημαντική μετάβαση από τον Ζυγό στον Σκορπιό. Ξεκινά μια πιο κουραστική περίοδος, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανό να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει ευχάριστα νέα για τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου είτε από το οικογενειακό περιβάλλον είτε σε θέματα ακινήτων.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ