Weekend dress code για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας - Λεονόρ & Σοφία με sneakers & τζιν παντελόνι, trench coat για τη Λετίσια (φωτό)

Casual εμφάνιση...

Σε μία πιο casual εμφάνιση είδαμε τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας στην έξοδο τους το απόγευμα του Σαββάτου (21/10).

Οι royals μετέβησαν στις Αστούριες (αυτόνομες κοινότητες στην Ισπανία) κι επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων μία οικογένεια κτηνοτρόφων που κατέχει τον ταύρο "Galo", ο οποίος αντιπροσωπεύει το συμβούλιο ως παράδειγμα της φυλής των Αστουριανών των Κοιλάδων.

Μπορεί να τις έχουμε συνηθίσει με πολύχρωμα φορέματα, στιλάτες φούστες και γόβες αλλά αυτή τη φορά τα θηλυκά μέλη της οικογένειας μας έδειξαν και μία διαφορετική πλευρά του στυλ τους.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας σε απονομή βραβείων! Με έξωμο φόρεμα η Λετίσια & τουίντ σακάκι η Λεονόρ - Καταπληκτικό ασπρόμαυρο το outfit της Σοφίας (φωτό - βίντεο)

Αρχικά, η Βασίλισσα Λετίσια φόρεσε ένα καταπληκτικό σκουρόχρωμο trench coat κατάλληλο για την εποχή, το οποίο συνδύασε άψογα με πράσινη print μπλούζα με μανίκι και φλατ μποτάκια.

Η Πριγκίπισσα Λεονόρ επέλεξε για αυτήν την περίσταση nude σακάκι με λευκό τζιν παντελόνι, πουκάμισο και sneakers.

 

 

 


instagram @casarealdeespana

 

 

Το μικρότερο μέλος, η Ινφάντα Σοφία προτίμησε κι εκείνη αθλητικά παπούτσια με ανοιχτόχρωμο παντελόνι, γκρι σακάκι και λαδί μπλούζα.

Μία καθημερινή, άνετη εμφάνιση θα λέγαμε!

Εσάς σας άρεσε αυτο το casual look των royals;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ