Κρατερός Κατσούλης: "Έχω απορρίψει δουλειές λόγω τοξικών ατόμων" (βίντεο)

Αποκαλυπτικός!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την τηλεόραση, ενώ τόνισε ότι δεν θα επιθυμούσε να ξανακάνει πρωινή καθημερινή εκπομπή.

Επίσης, μίλησε για την τοξικότητα που αντιμετώπισε σε δουλειές και ότι αυτό τον έκανε να απορρίψει κάποιες προτάσεις που είχε. Τέλος αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το να παίζει και να κάνει αγκαλιές με τα παιδιά του.

«Όταν υπάρχει ενσυναίσθηση, διάθεση και αντίληψη μπορείς να κάνεις πράγματα. Το εάν θα συνεχίσεις κάπου ή όχι έχει να κάνει με τις συνεργασίες. Τα τελευταία 34 χρόνια που υπάρχω στο χώρο της τηλεόρασης ή του θεάτρου πάντα ρωτούσα με ποιους θα συνεργαστώ. Έχω απορρίψει δουλειές λόγω τοξικών ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμη: Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Κρατερός Κατσούλης! Η ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram - "Κλείνω τα 25 ανάποδα" (φωτό)

Απορούσα πώς γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει υποστεί ή αντιληφθεί κακοποιητική συμπεριφορά. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο μας και το ότι δεν τις καταγγέλλουμε προκύπτει από την κακή παιδεία του καθενός», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ