Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας έπνιξε την κόρη του που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας – αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σοκ στη Θεσσαλονίκη με τον παιδοκτόνο...

Με ψαροντούφεκο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ο 69χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, την οποία φέρεται να στραγγάλισε στο διαμέρισμα όπου εκείνη διέμενε, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσει στους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

 

 

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, όταν ο αδελφός της 42χρονος πήγε να την επισκεφθεί και την εντόπισε νεκρή. Εξετάζοντας μακροσκοπικά τη σορό, η ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα που παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο.

 

 

Σύμφωνα, δε, με μαρτυρίες, η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αναζητώντας τους γονείς της, οι αστυνομικοί έφτασαν σε διαμέρισμα στην Τούμπα όπου διαμένει ο 69χρονος πατέρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος, πιθανόν στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, ενώ δίπλα του βρέθηκε το ψαροντούφεκο.

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της φερόμενης πράξης του. Εξετάζεται πάντως η εκδοχή να συνδέεται με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το θύμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ