Η Μάντισον Ρούσο στο Τik Tok δάκρυζε & συγκινούσε για τις δήθεν χημειοθεραπείες - Μάζεψε 38.000 δολάρια παριστάνοντας την καρκινοπαθή

TikToker εξαπατούσε κόσμο ισχυριζόμενη ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας.

Ποινή με αναστολή δόθηκε σε μια 20χρονη, η οποία έλεγε ψέματα ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας, με σκοπό να αποσπάσει χρήματα.

Η Madison Russo από την Αϊόβα ισψυριζόταν στο TikTok καρκίνο του παγκρέατος, λευχαιμία και όγκο σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου τυλιγμένο γύρω από τη σπονδυλική της στήλη.

Μάλιστα, πέρα από τα βίντεο στο TikTok, έκανε εκστρατεία για την καταβολή χρημάτων κατά του καρκίνου και στο GoFundMe, το Facebook και το LinkedIn. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ξεγελάσει περισσότερους από 400 ανθρώπους που θέλησαν να τη βοηθήσουν, κάνοντας χρηματικές δωρεές.

Στο πλαίσιο της ποινής των 10 ετών με αναστολή που της επιβλήθηκε από το δικαστήριο, κλήθηκε να καταβάλει 39.000 δολάρια σε αποζημίωση και 1.370 δολάρια πρόστιμο.

Αν παραμείνει μακριά από προβλήματα για τρία χρόνια υπό επιτήρηση, θα μείνει ελεύθερη.

@drugstore_cowgirl why would someone do this? living a lie this big must be awful. #maddierusso #fake #fyp #fakecancer ♬ original sound - Beautiful Disaster

Η γυναίκα από το Μπέτεντορφ δήλωσε ένοχη τον Ιούνιο για κλοπή πρώτου βαθμού

Ο δικαστής John Telleen σχολίασε: "Μέσω αυτού του σχεδίου, εξαπατήσατε τους φίλους σας, την οικογένειά σας, την κοινότητά σας, άλλα θύματα καρκίνου, φιλανθρωπικά ιδρύματα και αγνώστους που παρακινήθηκαν από την υποτιθέμενη τραγική ιστορία σας να κάνουν δωρεές για να σας στηρίξουν".

Η Russo, η οποία παραδέχθηκε τις πράξεις της, είπε ότι ο λόγος που έλεγε ψέματα ήταν για να κερδίσει την προσοχή της οικογένειάς της.

"Πολλοί άνθρωποι έκαναν εικασίες σχετικά με το γιατί το έκανα αυτό και πώς κάποιος που φαινόταν ότι τα είχε όλα μαζί, μπορούσε να έχει ένα τέτοιο χάος", είπε. "Δεν το έκανα αυτό για τα χρήματα ή την απληστία. Δεν το έκανα αυτό για να τραβήξω την προσοχή. Το έκανα ως μια προσπάθεια να ξαναβρώ την οικογένειά μου ενωμένη".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ