Παιδοκτόνος στην Θεσσαλονίκη: ''Ήταν δύσκολος άνθρωπος ο πατέρας, μονόχνοτος, αγέλαστος - Τι υποστηρίζει γειτόνισσα (βίντεο)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τη δολοφονία 42χρονης. Την έπνιξε ο πατέρας της επειδή «δεν άντεχε να την βλέπει άρρωστη». Η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ένα σοκαριστικό έγκλημα  συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

Μια γυναίκα 42 ετών βρέθηκε νεκρή. Την σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας. 

Την δολοφονία της αποκάλυψε αδερφός της και  γιος του 69χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε άσχημα και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

 

 

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ο αδελφός της 42χρονης εισήλθε στο διαμέρισμά της στον πρώτο όροφο στην οδό Μετεώρων στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπου την εντόπισε πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της.

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, οι άνθρωποι του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατό της.  Η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, κινούνταν με αναπηρικό αμαξίδιο, και σε πρώτη φάση αποδόθηκε σε κάποια επιπλοκή της νόσου της. Άλλωστε, το διαμέρισμά της δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ ενημερώθηκε ο ιατροδικαστής, αποφασίστηκε να μη γίνει αυτοψία όταν ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες για την ασθένειά της.

 

 

«Γλυκιά και ευχάριστη η 42χρονη, δύσκολος και μονόχνοτος ο πατέρας της»

Γείτονες που γνώριζαν τη 42χρονη έκαναν λόγο για ένα γλυκό πλάσμα, ευχάριστο, με καλοσύνη.

Αντίθετα, για τον 69χρονο πατέρα, μια γειτόνισσα υποστήριξε ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Όπως επισημαίνει, το μοιραίο απόγευμα της Τρίτης δεν άκουσε κάτι που να της κίνησε την περιέργεια.

 

 

«Ήταν δύσκολος άνθρωπος ο πατέρας. Ήταν μονόχνοτος, αγέλαστος. Δεν είχε καμία επαφή με εμάς, σχεδόν ούτε καλημέρα. Ερχόταν 2-3 φορές την εβδομάδα, έμενε εδώ. Δεν ακούσαμε τίποτα. Η 42χρονη ήταν ένα ευχάριστο πλάσμα, ήταν γλυκύτατη», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

 

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε γείτονας στο Open, ο πατέρας φρόντιζε κάποιες ημέρες την εβδομάδα το παιδί του.

«Ήταν σε αμαξίδιο, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Την πρόσεχε ο πατέρας κάποιες ημέρες της εβδομάδας, τις υπόλοιπες τη φρόντιζε μια γυναίκα. Δεν φαινόταν να είχε προστριβή με τον πατέρα της. Ήταν ήσυχη οικογένεια, δεν δημιούργησαν ποτέ κανένα πρόβλημα στην πολυκατοικία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ