Τζωρτζίνα Λιώση: Διέψευσε τις φήμες για τον γάμο της με τον Ντένη Μακρή - "Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους"

Η Τζωρτζίνα Λιώσει διαψεύδει τις φήμες περί γάμου και μιλάει για τη σειρά "Ο Γιατρός".

Η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, που πρωταγωνιστεί φέτος στη δημοφιλή σειρά του Alpha "Ο Γιατρός", παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα".

Η Τζωρτζίνα Λιώση, η οποία είχε γίνει ευρέως γνωστή από τον ρόλο της "Ντιλέκ" στη σειρά "Ταμάμ", επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια απουσίας. 

Η ίδια είπε για την αποχή της από τα τηλεοπτικά πράγματα ότι: «προτιμούσα να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, τα εμπιστεύομαι και τα αγαπώ. Έτσι ήλθε και ο Γιατρός».

Όσον αφορά τη νέα σειρά του Alpha, η ηθοποιός υποδύεται την Δανάη Βασιλειάδη, μία ειδικευόμενη γιατρό στην Κλινική της Παθολογίας.

Για τον ρόλο της η Τζωρτζίνα Λιώση ανέφερε: «Η Δανάη όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στη μητέρα της. Βρίσκεται σε μια διαδικασία επούλωσης και ωρίμανσης σε σχέση με το πόσο τραυματική μπορεί να είχε υπάρξει μέχρι τώρα η σχέση της με τη μαμά της». 

Στη σειρά η Δανάη είναι σε σχέση με τον Δημήτρη, τον οποίο υποδύεται ο Παναγιώτης Εξαρχέας.

Για τη σχέση του ζευγαριού, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Υπάρχει μια τρυφερή σχέση μεταξύ της Δανάης και του Δημήτρη. Θα δούμε στη συνέχεια αυτή τη σχέση να μεγαλώνει και να ανθίζει».

Σχετικά με τον πρωταγωνιστή, Αντρέα, τον οποίο ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είπε: «επεισόδιο το επεισόδιο και μέσα από τους ασθενείς και τις καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, γεμίζει τα κενά και πιάνει τη ζωή του από δω και πέρα, προσπαθώντας να ενώσει το νήμα της».

Διαβάστε επίσης: Η νύφη με τα κόκκινα γοβάκια: Η Τζωρτζίνα Λιώση παντρεύτηκε τον Ντένη Μακρή - Ο μυστικός γάμος & το υπέροχο, romantic νυφικό! (φωτό)

Η Τζωρτζίνα Λιώση διέψευσε τις φήμες για τον γάμο της

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι η ηθοποιός παντρεύτηκε τον συντροφό της, Ντένη Μακρή, τον οποίο γνώρισε στο "Ταμάμ".

Όπως αποκάλυψε η ίδια, επρόκειτο απλά για μια γιορτή και όχι για γάμο.

"Ήταν μια επιλογή να κάνουμε μια γιορτή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Δεν ήταν αυτό που μάλλον ορίζεται από τους περισσότερους ως γάμος. Δεν έχουμε κάνει ούτε πολιτικό, ούτε θρησκευτικό γάμο. Ο νόμος μας θέλει ανύπαντρους".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ