Ο κορυφαίος life coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης μόλις έβγαλε το βιβλίο του και έδωσε μοναδικές συμβουλές σε ένα καταπληκτικό σεμινάριο στο ίδρυμα Νιάρχος - Δείτε φωτό - βίντεο

Το συναρπαστικό βιβλίο του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη μόλις κυκλοφόρησε...

Ο Life Coach Κωνσταντίνος  Χαραντινιώτης μόλις κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο. 

Σε αυτό το βιβλίο δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσουμε ένα ταξίδι 52 εβδομάδων, μαθαίνοντας να αφουγκραζόμαστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

 

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης: Ο life coach μιλάει για τις μεταβατικές φάσεις στη ζωή - 4 αλήθειες που είναι σημαντικό να τις θυμάσαι (βίντεο)

Ο συστηματικός θετικός λόγος μπορεί συμβάλλει στη προσωπική ανάπτυξη, ακόμη και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε μάθει να αντιδρούμε στα αρνητικά γεγονότα, στο φόβο και το άγχος. 

 

 

Με «πνευματικό οδηγό» τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, ανακαλύπτουμε την καλύτερη δυνατή ύπαρξη του εαυτού μας. Σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται η εσωτερική ευημερία και γαλήνη μοιάζει να είναι ακατόρθωτη. Το εγχειρίδιο αυτό, έχει την μορφή καθημερινών   «προσωπικών task» μέσα από τα οποία επιστρέφουμε στον εσωτερικό μας κόσμο με σκοπό να τον αποδεχτούμε και να τον καλλιεργήσουμε. Η κάθε εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μία δήλωση την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν εργαλείο για να επαναπροσδιορίσουμε την καθημερινότητά μας, και γιατί όχι τον τρόπο που ζούμε.

«Αποκτώντας καλό έλεγχο των σκέψεων σου. Του εσωτερικού μονολόγου ή και του διαλόγου. Ο έλεγχος και η καλή διάκριση των σκέψεων είναι η βάση για να παρεμβαίνεις όταν χρειάζεται, με σκοπό να δημιουργείς ένα καλύτερο παρόν, αλλά και ένα πιο δημιουργικό μέλλον». 

 

 

 

 

Κ. Χαραντινιώτης

Υπάρχουν συμβατοί  τρόποι για να είμαστε πιο αποδοτικοί ώστε να ευθυγραμμιστεί η λογική με το συναίσθημα για να μην γίνεται ανυπόφορη η ζωή μας. Τα μικρά αποφθέγματα που συνοδεύουν κάθε ενότητα, αποτελούν μια προσπάθεια έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Σύμφωνα με  το συγγραφέα, οι αλλαγές που επιθυμούμε να φέρουμε στη ζωή μας, δεν έρχονται από μόνες τους και χρειάζεται οριζοντίως και καθέτως τη δική μας προσπάθεια στον βαθμό που μπορεί ο καθένας κάθε φορά. Η προσωπική βελτίωση είναι μία μάχη αποκλειστικά προσωπική και δεν απαιτεί απ’ όλους τους αναγνώστες την ίδια στάση. Με αυτό το βιβλίο, ο αναγνώστης έχει όχι μία όχι 2 αλλά 52 ευκαιρίες, ξεχωριστές να ανακαλύψει, έστω μία πλευρά του εαυτού του. Και εννοείται ότι το διαβάζεις ξανά και ξανά μέχρι να βρεις την ουσιαστική ερμηνεία του δικού σου «μονολόγου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ