Μυστήριο η εξαφάνιση 27χρονου στον Ελαιώνα: "Με φίλησε, μου είπε "μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει" - "Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται" λέει ο αδερφός του

Θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου.

Συναγερμός έχει σημάνει στον Ελαιώνα μετά την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου. Αγνοείται εδώ και τέσσερις μέρες ο νεαρός άνδρας.

Τελευταία φορά εθεάθη στις 21 Οκτωβρίου.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει εκδόσει Missing Alert, ενώ ο πατέρας του μίλησε στην κάμερας της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star.

Αρχικά, ο πατέρας του νεαρού αγνοούμενου ανέφερε: "Βγήκαμε μια βόλτα. Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα. Ξαφνικά στο ύψος του Αιγάλεω μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε "μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει. Περαστικοί άρχισαν να με ρωτάνε αν με έκλεψε κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην τον κυνηγήσουν δεν τους είπα τίποτα και δεν έτρεξα πίσω του να τον προλάβω".

Ο πατέρας του 27χρονου τόνισε ότι ήταν φανερός ο φόβος που ένιωθε ο γιος του.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις και ο αδερφός του 27χρονου Θάνου.

"Αν μας ακούει, θέλω να του πω ότι τον αγαπάμε, τον περιμένουμε να γυρίσει στο σπίτι μας και δεν υπάρχει λόγος να φοβάται για τίποτα".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού", ο 27χρονος έχει ύψος 1,72 μ. και κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε κοντομάνικη μπλούζα με άσπρες γραμμές, μαύρη φόρμα adidas, μπουφάν σε χρώματα παραλλαγής και γκρι παπούτσια μάρκας Nike.

Παλιότερα είχε και πάλι εξαφανιστεί, αλλά μετά από δύο μέρες είχε επιστρέψει στο σπίτι του, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία της οικογένειάς του στην προκειμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ