O Ζεράρ Πικέ έπεσε από τη σκηνή σε εκδήλωση: ''Φταίει το κάρμα και το βουντού της Σακίρα - Να σέβεσαι τη βασίλισσα''

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή που πέφτει μέσα στην τρύπα....

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την έναρξη του διαγωνισμού Kings League Americas το βράδυ της Τρίτης, ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ είχε ένα απροσδόκητο ατύχημα.

Καθώς πήγαινε να χαιρετήσει τους οπαδούς του μετά από την παρουσίαση, δεν πρόσεξε ένα κενό μεταξύ της σκηνής και της μπάρας, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα και να εξαφανιστεί από τα μάτια τους.

Αμέσως δημιουργήθηκαν ανησυχίες μεταξύ των φιλάθλων, φοβούμενοι ότι μπορεί να είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ωστόσο, αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν καλά. 

Ο Πικέ, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο νωρίτερα φέτος μετά από μια επιτυχημένη 15ετή καριέρα στην Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και λόγω της προσωπικής του ζωής.

Χώρισε από την ποπ σταρ Σακίρα το 2022 μετά από 11 χρόνια σχέσης, με την ίδια να ισχυρίζεται απιστία από πλευράς του.

Ο Πικέ διατηρεί σχέση με την Κλάρα Τσιά Μαρτί, η οποία είναι 10 χρόνια μικρότερή του.

Το Kings League είναι ένα τουρνουά επτά ομάδων που ξεκίνησε ο ίδιο ο Πικέ στη Βαρκελώνη πέρυσι και τώρα σκοπεύει να επεκτείνει τη διοργάνωση στη Βόρεια Αμερική.

Μαζί με άλλους πρώην ποδοσφαιριστές, όπως ο Ίκερ Κασίγιας και ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο πρώην αθλητής έχει δεσμευτεί να καταστήσει επιτυχημένη την ιδέα του Kings League.

Οι θαυμαστές της Σακίρα μπήκαν αμέσως στο Twitter για να κατακεραυνώσουν τον Ισπανό αθλητή, υποστηρίζοντας ότι η πτώση ήταν η τιμωρία του επειδή φέρεται να την απάτησε πριν από τον χωρισμό τους.

«Μην είσαι ασεβής στη βασίλισσα της σκηνής και μετά περιμένεις από τη σκηνή να σε σεβαστεί», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

«Δεν μπορείς να ξεφύγεις από το κάρμα, καλά να πάθεις Πικέ», σχολίασε άλλος χρήστης σύμφωνα με το PageSix, με άλλον να υποστηρίζει πως τον επηρέασε το «βουντού της Σακίρα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ