Στέφανος Κασσελάκης - Έφη Αχτσιόγλου: Καρέ καρέ το κινέζικο φιλί τους - Μετά το εγκάρδιο & τέλος το σταυρωτό (φωτό - βίντεο)

Θερμή υποδοχή

Με ένα θερμό φιλί υποδέχτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης την Έφη Αχτσιόγλου χθες (26/10) λίγο πριν την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Με καλή διάθεση εμφανίσθηκε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση στον απόηχο των διαγραφών εξ’ αποστάσεως των κυρίων Σκουρλέτη, Φίλη και Βίτσα. 

Μάλιστα, με το που είδε την κ. Αχτσιόγλου έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει.

Το φιλί Κασσελάκη - Αχτσιόγλου πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου

Η συνεδρίαση

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:00 στην Κουμουνδούρου χθες (26/10) η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβουν στην κοινωνία με προτάσεις ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε ίσως να αλλάξει ορισμένες πτυχές από τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση.

Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης

Διαβάστε ακόμη: Ο Δημήτρης Χρήστου: Πόσο δεοντολογικό, να διαπομπεύεται κάθε μέρα στα κανάλια ο νέος πρόεδρος & η πλειοψηφία που τον εξέλεξε; Κατά τα άλλα, σύντροφοι! 

Στην συνεδρίαση μετείχαν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Ρένα Δούρου, ο Μανώλης Καπνισάκης και η Δώρα Αυγέρη.

 

 

"Βρισκόμαστε σε μια φάση ανασυγκρότησης του κόμματος, και μπροστά σε ένα συνέδριο, και είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Νομίζω όμως ότι εδώ έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια. Δεν αναφέρομαι στις διαφορετικές πολιτικές απόψεις, ούτε στην πολιτική κριτική. Κι αυτό δεν μπορεί να το αποδεχθεί κανείς, και σε κανένα κόμμα του κόσμου" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με κομματικές πηγές, στην εισήγησή του, όπως δημοσίευσε το capital.

"Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενότητας. Αυτό που ζητώ από όλους και όλες, είναι να μην αμφισβητούν την εντιμότητα του κόμματος και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τη δική μου, ούτε και κανενός άλλου. Την αριστερή ηθική που πρέπει να την τιμούμε με τη συνολική μας εικόνα" πρόσθεσε.

 

 

Την ίδια ώρα, ζήτησε να υπάρχει ενιαία φωνή στα ΜΜΕ και οι όποιες διαφωνίες να εκφράζονται στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν θέλω να λογοκρίνω κανένα, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε ένα σύστημα που μετατρέπει τον πλουραλισμό σε κακοφωνία. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Να δημιουργήσουμε έναν μηχανισμό έκφρασης της όποιας διαφωνίας μέσα στα όργανα, και ενιαία έκφραση έξω, στα ΜΜΕ" είπε επί του θέματος.

Στη δική της παρέμβαση η Εφη Αχτσιόγλου, επιχείρησε να προσγειώσει τη συζήτηση στην πραγματική κρίση που διέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λόγω των διαγραφών αλλά και εν γένει υπαρκτών πολιτικών ζητημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Αχτσιόγλου ζήτησε την απόσυρση των διαγραφών αλλά και τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στο πλαίσιο του ίδιου πνεύματος που αποτύπωσε η ανακοίνωση των τριών, που εξέδωσαν πρόσφατα με την ομάδα της Ηλιόπουλο- Χαρίτση.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ