Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Κρατήστε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας, αλλά... να έχετε και κότσια!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε, αλλά και πιο αντιδραστικούς ή επιθετικούς καθώς παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά και προτάσσουμε τον εγωισμό μας. Η μέρα ανήκει σε αυτούς που έχουν κότσια, γιατί μάλλον τα απαιτεί κιόλας μια μέρα πριν την έκλειψη που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και μια τάση για εκνευρισμούς για ψύλλου πήδημα. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ισορροπία στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Πιο προσεκτικά πρέπει να βαδίσουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μολονότι δεν είναι αρνητική η μέρα απλά λίγο πιο απαιτητική.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Οι άλλοι είναι το κλειδί για το πως θα περάσετε τη μέρα σας. Μπορεί κάποιος να σας πατήσει το λάθος κουμπί και να σας εκνευρίσει ή αντιθέτως απρόσμενα να σας προσφέρει μια ευχάριστη προοπτική. Όμως σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως η άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στον Κριό όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση. Αν έχετε μυστικές συζητήσεις και επαφές είναι καλή μέρα για να τις προωθήσετε. Θα είστε πιο αγχωμένοι σήμερα πάντως και χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που επηρεάζεστε από την αυριανή έκλειψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας σάς δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. Από την άλλη, ένας φίλος μπορεί να σας βοηθά σε αυτή τη φάση να ανεξαρτητοποιηθείτε από κάποια δύσκολη κατάσταση είτε αφορά την οικογένεια, την προσωπική σας ζωή ή την επαγγελματική. Σαφώς κάθε μετάβαση είναι δύσκολη, ακόμη και οι θετικές αλλαγές στη ζωή μας μπορεί να είναι εξαντλητικές, αλλά δεν είστε από αυτούς που δειλιάζουν ή το βάζουν κάτω στην πρώτη δυσκολία. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες. Ακόμη είναι μια δημιουργική μέρα για να προβάλλετε τη δουλειά σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ