Διάσημος πρώην αφεντικό της Google πλήρωσε χρέη 100 εκατομμυρίων & διέσωσε την εταιρεία της ερωμένης του - Το σκάνδαλο μόλις ξεκίνησε 

100 εκατομμύρια επένδυσε ο πρώην CEO της Google!

Ο πρώην CEO της Google, Eric Schmidt, “μαγεμένος” από την φημολογούμενη ερωμένη του Michelle Ritter, επένδυσε 100 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία της!

Την αποκάλυψη για τον 68χρονο μεγιστάνα της τεχνολογίας έκανε το Forbes, το οποίο ισχυρίζεται ότι εκείνος και η 29χρονη έχουν σχέση, αν και είναι παντρεμένος επί 40 χρόνια.

Η εταιρεία της Michelle Ritter, στην οποία επένδυσε ο Schmidt το ιλιγγιώδες ποσό, είναι η Steel Perlot, που δραστηριοποιείται στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης, των κρυπτονομισμάτων και της επεξεργασίας πληρωμών.

Τα κεφάλαια του Schmidt προορίζονταν για την υποστήριξη της επιχείρησης, την έναρξη και την επένδυση σε νέες επιχειρήσεις υπό την ομπρέλα της Steel Perlot. Ωστόσο μετά από έναν χρόνο, η εταιρεία ζητούσε από το οικογενειακό γραφείο του Schmidt, Hillspire LLC, να πληρώσει τους λογαριασμούς της.

Συγκεκριμένα, στέλεχος της Steel Perlot ζήτησε σχεδόν 2,5 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει τα χρέη μισθοδοσίας και πιστωτικών καρτών. Έπειτα, ο πρώην CEO της Google προχώρησε και στην μεγαλύτερη επένδυση των 100 εκατ. δολαριών.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google είναι συνήθως σιωπηλός σχετικά με τον βαθμό εμπλοκής του στην εξάπλωση των ταμείων, ιδρυμάτων και LLC με τα οποία συνδέεται. Η Steel Perlot αποτελεί εξαίρεση: Έχει δηλώσει δημοσίως τον ρόλο του ως εκτελεστικός πρόεδρος της Steel Perlot.

"Είναι ένας "πολύ, πολύ δραστήριος πρόεδρος", δήλωσε η Ritter, η 29χρονη διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, για τον Schmidt. "Έχουμε μια πολύ τυπική σχέση CEO-προέδρου".

Οι δυο τους αρνούνται τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ