Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με την 24χρονη που βρέθηκε νεκρή: Έλειψε 20 λεπτά ο 56χρονος σύντροφός της και την βρήκε στο μπάνιο (βίντεο)

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα..

Το θρίλερ με τη νεκρή 24χρονη στην Θσσαλονίκη,  συνεχίζεται.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της στην περιοχή Παναγία Λαοδηγήτρια.

Ο μεγαλύτερος κατά 32 χρόνια σύντροφός της, την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο 56χρονος φέρεται να έκανε λόγο για ηλεκτροπληξία, λόγω του θερμοσίφωνα που είχε αφήσει ανοιχτό η κοπέλα ενώ έκανε μπάνιο.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι η αστυνομία που έφτασε στο διαμέρισμα δεν εντόπισε σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Μόλις έφτασαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν την 24χρονη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο ιατροδικαστής πρόκειται να προσδιορίσει οριστικά τα αίτια του θανάτου της 24χρονης σήμερα.

Πατέρας 24χρονης: «Θέλω να μάθω την αλήθεια, η Ειρήνη ήταν γερή»

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν. Όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της και όχι στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η ζωή του έχει διαλυθεί και αναμένει τις επίσημες απαντήσεις.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», είπε ο πατέρας της 24χρονης, ο οποίος «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια» του.

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο τραγικός πατέρας.

Ο τραγικός πατέρας της 24χρονης είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, καθώς η κόρη του έδειχνε ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Ήταν χαμογελαστή, σε πολλές φωτογραφίες μαζί με τον σύντροφό της και σε άλλες με τις φίλες της σε εκδρομές.

Ο πατέρας είπε ότι με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Του είχε πει ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της 24χρονης.

Η 24χρονη Ειρήνη δεν είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της και ήταν φυσιοθεραπεύτρια.

Συγκλονισμένος ο αδερφός της 24χρονης είπε πως θέλει να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. «Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης στο Live News. «Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον 56χρονο σύντροφο της άτυχης κοπέλας, το πρωί που ξύπνησαν, κάποια στιγμή εκείνος βγήκε για ψώνια. Το διάστημα εκείνο -όπως είπε στους αστυνομικούς- η 24χρονη μπήκε για μπάνιο ενώ βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμα.

Όταν ο 56χρονος επέστρεψε τη βρήκε νεκρή έξω από τη μπανιέρα, ενώ οι προσπάθειές του να τη συνεφέρει δεν ευδοκίμησαν.

«Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ