Ντέπυ Γκολεμά: "Νομίζω ότι έχει πλησιάσει το τέλος των reality στην Ελλάδα και πρέπει να το χειροκροτήσουμε" - Οι αγαπημένες της σειρές

Η Ντέπυ Γκολεμά μιλάει για το φετινό τηλεοπτικό πεδίο.

Η γνωστή δημοσιογράφος και κριτικός τηλεόρασης, Ντέπυ Γκολεμά, μίλησε στην κάμερα του "Πρωινό ΣουΣου" για το τηλεοπτικό τοπίο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις σειρές που έχουν κάνει φέτος πάταγο, αλλά και στη γενικότερη εικόνα της τηλεόρασης στο σήμερα.

«Την τηλεόραση δεν την αφορίζουμε γιατί από αυτή ζήσαμε και ζούμε», ανέφερε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά.

«Τώρα ζούμε σε μια συνθήκη του παραλόγου, έχει πεθάνει η τηλεοπτική επιθεώρηση. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο όπου μπορείς να δεις τα πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα τόση ανθρωποφαγία μεταξύ των ανθρώπων της τηλεόρασης. Δημιουργείς ένα ρεπορτάζ και τσακώνεσαι πάνω στο ρεπορτάζ που έχεις δημιουργήσει και το κριτικάρεις κιόλας. Ο κόσμος έχει τόσα βάσανα και βλέπεις και τα νούμερα που δεν είναι αυτά που έκαναν παλιά. Αυτό κάτι σημαίνει. Σημαίνει ότι αλλάξαμε τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση».

Σχετικά με τη δυναμική επιστροφή της μυθοπλασίας επισήμανε: «Μια κωμωδία πήγε να παιχτεί και σηκώθηκε όλοι η εκκλησία στο πόδι. Και πάλι δεν γέλασα που είδα τους Φόνους στο καμπαναριό. Τα σενάρια συνωμοσίας που ακούστηκαν, ότι έγινε από άλλα κανάλια γιατί τους χτύπησε στην τηλεθέαση δεν τα πιστεύω. Εκεί που θα ασχολιόντουσαν 5 με τους Φόνους, θα ασχοληθούν 25».

 

 

Η Ντέπυ Γκολεμά αποκάλυψε επίσης ποια σήριαλ της αρέσουν φέτος: «Βλέπω τη Μάγισσα, τον Γιατρό, το Προξενιό της Ιουλίας, θα δω λίγο το Ναυάγιο, αλλά περιμένω με πολύ ανυπομονησία το Milky Way. Νομίζω ότι έχει πλησιάσει το τέλος των reality στην Ελλάδα και αυτό πρέπει να το χειροκροτήσουμε και να το γιορτάσουμε. Αυτό βλέπω, από τα νούμερα. Το I’m a celebrity είναι ένας αίσχος, απορώ και πώς… Αμ, το άλλο στο My Style Rocks, που πάνε οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες να καθίσουν στις θέσεις των κριτών… Έλα Παναγία μου, φαντάσου τι θα γίνει τις απόκριες!».

Διαβάστε επίσης: Βαρύ πένθος για την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά: Έχασε την αδερφή της - «θα σ’ αγαπώ ώσπου να σε συναντήσω ξανά γλυκέ μου άγγελε» (φωτό)

Στη συνέχεια μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, αλλά και το τι θα ήθελε να βλέπει περισσότερο.

«Βλέπουμε ότι ξαφνικά δημιουργούνται ρεπορτάζ, τα οποία κάνουν οι ίδιοι και μετά τα κριτικάν. Μήπως ήρθε ο καιρός να αποσυρθώ; Δεν μου λείπει κανείς από την τηλεόραση. Θα μου άρεσε οι δημοσιογράφοι να κάνουν πιο πολλές εκπομπές έρευνας, talk show, αλλά να είναι αυτά τα παλιά τα ωραία… ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ