Μαρία Μενούνος: Δείτε την αντίδραση του συζύγου της όταν έμαθε ότι θα γίνουν γονείς – Το βίντεο από πριν έναν χρόνο

Πόσο συγκινητικό...

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Kevin Undergaro , ότι μετά από χρόνια προσπάθειας θα γίνουν γονείς.

H πασίγνωστη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανάρτησε ένα  ένα βίντεο στο διαδίκτυο για να δέείξει στους ακολούθους της, την αντίδραση του συζύγου της, όταν έμαθε πως θα γίνει πατέρας. 

 

Δείτε επίσης: Μαρία Μενούνος: Πήρε την κορούλα της & πήγαν στον Αγ. Νεκτάριο - Το προσκύνημα - τάμα για τις πρώτες 40 μέρες του μωρού

 

Ο Κevin καταχάρηκε όταν έμαθε πως η παρένθετη μητέρα, ήταν έγκυος. 

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω. “Είμαστε έγκυος!” (Η αντίδρασή του μου θυμίζει πόσο σοκαρισμένη ήμουν όταν μου έκανε πρόταση γάμου στο Howard stern . Αν το παρακολουθήσετε θα δείτε).

 

 

Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο! Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας» έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

Να σημειώσουμε πως η μικρή Αθηνά ήρθε στην ζωή τον Ιούλιο του 2023, φέρνοντας την απόλυτη ευτυχία στους γονείς της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ