Μπέλα Χαντίντ: Σπάει σιωπή της για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς - ''Συγχωρέστε με που σιώπησα - Θρηνώ με όλες τις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους''

Διαβάστε το κείμενό της...

Η Bella Hadid χρησιμοποίησε το Instagram της για να μιλήσει σχετικά με τη βία στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ.

Το κατά το ήμισυ Παλαιστίνιο σούπερ μόντελ έχει υποστηρίξει σθεναρά τα δικαιώματα των Παλαιστινίων και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διαδηλώσεις υπέρ του κινήματος Free Palestine.

 

 

Αυτή την φορά θέλησε να αναφερθεί και στις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της. 

Δείτε επίσης: Απειλές για την ζωή της δέχεται όλη η οικογένεια Hadid - τα μηνύματα υπερ των Παλαιστινίων - φοβούνται μήπως τους κοστίσει ακριβά

''Μου στέλνουν καθημερινά εκατοντάδες απειλές ότι θα με σκοτώσουν, ο αριθμός του τηλεφώνου μου έχει διαρρεύσει και η οικογένειά μου αισθάνεται ότι βρίσκεται σε κίνδυνο", έγραψε η Χαντίντ.

 

 

"Αλλά δεν μπορώ να σιωπήσω άλλο. Ο φόβος δεν αποτελεί επιλογή. Ο λαός και τα παιδιά της Παλαιστίνης, ιδίως στη Γάζα, δεν αντέχουν τη σιωπή μας. Εμείς δεν είμαστε γενναίοι - αυτοί είναι"

Αναφερόμενη στα επακόλουθα των αεροπορικών επιδρομών στη Γάζα, η Χαντίντ έγραψε: "Η καρδιά μου αιμορραγεί από τον πόνο του τραύματος που βλέπω να ξεδιπλώνεται, καθώς και από το τραύμα των γενεών του παλαιστινιακού μου αίματος".

Σημείωσε ότι θρηνεί επίσης για τις ισραηλινές οικογένειες που έχουν υποστεί απώλειες, γράφοντας: "Ανεξάρτητα από την ιστορία καταδικάζω τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε αμάχου, οπουδήποτε.

 

 

Ο τραυματισμός γυναικών και παιδιών και η τρομοκρατία δεν ωφελεί και δεν πρέπει να ωφελήσει το κίνημα της Ελεύθερης Παλαιστίνης. Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι κανένα παιδί, κανένας άνθρωπος πουθενά, δεν πρέπει να απομακρύνεται από την οικογένειά του''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ