Αγγελική Νικολούλη: Έριξε φως στο θρίλερ με τον επιχειρηματία που βρέθηκε καμένος - Ο μάρτυρας που τα είδε όλα (βίντεο)

Συγκλονιστικές εξελίξεις

Φως στο θρίλερ με τον καμένο επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνο από τη Βάρδα Ηλείας, δίνει το ντοκουμέντο που εντόπισε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει καρέ-καρέ την πορεία του Σάκη Γκολφίνου, λίγο πριν το ολοκαύτωμα. Μια μαύρη BMW με φιμέ τζάμια μοιάζει να έχει γίνει η σκιά του θύματος και δεν περνά απαρατήρητη.

Μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ», είδε από κάμερα ασφαλείας τη μαύρη BMW  τύπου σεντάν, να κινείται ύποπτα από και προς την Μανωλάδα λίγα λεπτά αφού πέρασε το αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία. Ο ίδιος ανέλυσε την εικόνα που έδωσε στο «Τούνελ».

Δεν έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως λέει, αλλά φαινόταν σαν να «τσεκάρει» την περιοχή. Το αυτοκίνητο του κίνησε την περιέργεια, γιατί δεν το είχε ξαναδεί να κυκλοφορεί και ήταν περίεργο, σαν «μαφιόζικο», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Το Κουνουπέλι είναι γνωστό σε όσους είναι από εκεί, είναι δύσβατο και δεν πάει κάποιος που δεν το ξέρει», λέει ο μάρτυρας στο «Τούνελ». Θεωρεί πως κάποιος παγίδευσε το Σάκη και τον οδήγησε στο σημείο του ολοκαυτώματος. «Θεωρώ ότι ήταν μελετημένο όλο αυτό», καταλήγει ο μάρτυρας.

Νέα μαρτυρία έφτασε στο «Τούνελ» από κάτοικο της περιοχής η οποία δίνει ρόλο στην ύποπτη BMW για την οποία μιλούν κι άλλοι και ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

Όπως αναφέρει, το θύμα έκρυβε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του φίλου του για τρεις περίπου μήνες, μια κίνηση μυστήριο που δημιουργεί ερωτήματα.

«Εγώ πήγαινα για περπάτημα στο γήπεδο και είδα ένα βράδυ, ότι είχε έρθει μια μαύρη BMW και τον παρέλαβε. Ο Σάκης φαινόταν αναστατωμένος σαν κάτι να κρύβει», λέει η μάρτυρας στην εκπομπή.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη επικοινώνησε και με τη γυναίκα που φέρεται ότι διατηρούσε δεσμό με τον άτυχο επιχειρηματία. «Ο Σάκης τον τελευταίο καιρό είχε ένα σοβαρό μπλέξιμο που τον επηρέαζε στην καθημερινότητά του. Καταλάβαινα χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό, ότι δεν ήταν κάτι απλό».

Όπως αναφέρει η γυναίκα από την Πάτρα, προσπάθησε πολλές φορές να τον βοηθήσει, όμως ο Σάκης, όπως λέει, «δεν δεχόταν βοήθεια».

Τονίζει ότι το τελευταίο διάστημα είχε μόνο φιλική σχέση μαζί του και δεν θέλει να εμπλέκεται άλλο σε αυτή την ιστορία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ