Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Απαιτητικές όψεις στον Ερμή, τον Άρη & τον Δία - Αναταραχές & αστάθειες στην ατμόσφαιρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις του μήνα ανάμεσα στον Ερμή, τον Άρη και τον Δία, ενώ ταυτόχρονα το Σάββατο έχουμε την τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα κι επηρεάζει τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας δημιουργώντας αστάθειες. Με λίγη προσοχή και με έμφαση στο να βλέπουμε την ουσία των πραγμάτων, να είμαστε πιο υπομονετικοί με ό,τι συμβαίνει, θα το αφήσουμε κι αυτό πίσω μας. Άλλωστε οι εκλείψεις είναι απλώς δείκτες σημαντικών αλλαγών στη ζωή μας όταν επηρεάζουν το ζώδιο, τον ωροσκόπο μας ή σημαντικούς πλανήτες στον αστρολογικό μας χάρτη. Αναλυτικά για τη Σεληνιακή έκλειψη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Ο Άρης είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Δίας ο πλανήτης που επεκτείνει ό,τι αγγίζει. Καθώς είναι σε σταθερά ζώδια και οι δυο πλανήτες που έρχονται σε αντίθεση το Σάββατο, νιώθουν ιδιαίτερα δυνατοί και δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν σε αυτή τη μάχη. Δύσκολες όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών, κυρίως για τις εξελίξεις στο μεσανατολικό αλλά και την ανάφλεξη που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η κατάσταση και στις γείτονες χώρες. Φυσικά στην ίδια κατεύθυνση έντασης οδηγεί και η έκλειψη στον ίδιο άξονα. Οι όψεις είναι απαιτητικές κυρίως για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Όσοι έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως κοντά στις 5 αλλά και στις 11 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. 

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος το Σάββατο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού χτυπάει κατευθείαν στο «πορτοφόλι» σας και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε και να ξοδέψετε παραπάνω απ’ όσο υπολογίζατε! Ακόμη μπορείτε κάλλιστα με την επήρεια αυτής της έκλειψης να έχετε νέα σχετικά με κάποια χρήματα που περιμένατε από τη δουλειά σας. Αν είχατε ζητήσει αύξηση, αν περιμένατε να μάθετε τι θα πληρώνεστε από μια δεύτερη απασχόληση, ή αν ακόμη φοβόσασταν για αλλαγές στη δουλειά με κόστος και στο πορτοφόλι σας, το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα ξέρετε πού βαδίζετε. Φυσικά θα μπορούσατε να έχετε και μια αύξηση στα εισοδήματα σας από μια νέα πηγή εσόδων που δεν φανταζόσασταν, καθώς η έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον γενναιόδωρο Δία. Αναλυτικά για την έκλειψη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι απαιτητικό για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μας αποπροσανατολίζει από τους στόχους μας. Η σύνοδος του Δία με την έκλειψη στο ζώδιο σας το Σάββατο σας παρέχει τη δυνατότητα να είστε πιο κοινωνικοί και να επικοινωνείτε καλύτερα. Ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, να κάνετε αλλαγές σε σχέσεις, νέες γνωριμίες, αλλά και μερικές αλλαγές στον τρόπο ή τον χώρο της δουλειάς είναι τα πιθανά σενάρια αυτής της έκλειψης. Από την άλλη, πάντα με μια έκλειψη που μας αφορά, όπως η συγκεκριμένη εσάς, πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς απέναντι στο σώμα μας, στη φυσική μας κατάσταση και υγεία. Ανεξάρτητα από το πώς πράττετε τον υπόλοιπο καιρό, τώρα επιβάλλεται να «σας» φροντίζετε! Η έκλειψη αυτή μπορεί να σημάνει μια διαφορετική τροπή στη ζωή σας μέχρι την άνοιξη ή να σας οδηγήσει στο σπάσιμο μιας σχέσης ή συνεργασίας που δεν σας είναι πλέον απαραίτητη ή υποφερτή. Ούτως ή άλλως μέσα στην καινούρια χρονιά θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα. Αναλυτικά για την έκλειψη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που εφιστά την προσοχή σας κυρίως στα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Θα είστε και πιο ευάλωτες-οι και πιο ευαίσθητες-οι σε ιώσεις, κρυολογήματα αλλά και σε κούραση, κλπ. Οι εντάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή στεγνώνουν τον οργανισμό και ρίχνουν τις άμυνές του. Επειδή θα είναι δύσκολο να μην άγχεστε, φροντίστε τουλάχιστον να ενισχύετε τις ασπίδες προστασίας που έχετε. Αλλαγές στην οικογενειακή ζωή ή στο σπίτι σαν χώρο είναι ακόμη κάτι που επεξεργάζεστε, μη θεωρήσετε όμως ότι είναι απαραίτητο να συμβούν όλα τις επόμενες ημέρες. Εσείς που έχετε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας κοντά σας οφείλετε να είστε δίπλα τους αυτό το διάστημα και να ελέγχετε την καλή κατάσταση της υγείας τους. Ακόμη είναι μέρες με έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι απαραίτητα όμως για κακό λόγο. Κάποιοι μπορεί να σκέφτονται να σας αναθέσουν κάτι καινούριο. Αναλυτικά για την έκλειψη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ