Η Elizabeth Hurley αποχαιρετά τον Matthew Perry: "Ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος κωμικός και υπέροχος άνθρωπος" - Η συνεργασία τους στο Serving Sara

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Matthew Perry, ο οποίος έγινε πολύ αγαπητός σε όλη την υφήλιο από τον ρόλο του "Τσάντλερ" στα "Φιλαράκια", έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Αν και οι συμπρωταγωνιστές του στο "Friends" δεν έχουν σχολιάσει ακόμα κάτι για το γεγονός, πολλοί είναι οι celebrities που εκφράζουν τη λύπη τους.

Μεταξύ αυτών είναι και η συμπρωταγωνίστρια του Μάθιου Πέρι στην ταινία «Serving Sara», η Βρετανίδα Ελίζαμπεθ Χάρλει.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «RIP Matthew Perry. Στεναχωρήθηκα στην είδηση ​​του θανάτου του. Ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος κωμικός και ένας υπέροχος άνθρωπος».


Η Elizabeth Hurley μοιράστηκε, επίσης, φωτογραφίες των δυο τους σε χαρούμενες στιγμές.

Instagram @elizabethhurley1

Instagram @elizabethhurley1

Διαβάστε επίσης: Νεκρός μέσα στο υδρομασάζ ο Μάθιου Πέρι - Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια έπαθε καρδιακή ανακοπή στα 54 του (βίντεο)

Instagram @elizabethhurley1

Instagram @elizabethhurley1

Instagram @elizabethhurley1

Η Ελίζαμπεθ Χάρλει, αν και εκτιμούσε πάρα πολύ τον Μάθιου Πέρι, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η συνεργασία τους ήταν δύσκολη, καθώς ο ηθοποιός είχε προβλήματα με τους εθισμούς του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Yahoo! Entertainment: «Για να είμαι ειλικρινής, ήταν εφιάλτης η συνεργασία μαζί του εκείνη την εποχή, και, όπως είναι γνωστό πια, η ταινία μας σταμάτησε λόγω του εθισμού του».

«Σταματήσαμε ανωτέρα βία και έπρεπε να καθίσουμε όλοι στο σπίτι μας για κάμποσο καιρό».

«Ήταν δύσκολο, προφανώς περνούσε δύσκολες στιγμές, αλλά ήταν ακόμα πολύ γοητευτικός και υπέροχος άνθρωπος να συνεργαστείς μαζί του»

Πάντως, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του, η Elizabeth Hurley, έβλεπε τον Μάθιου Πέρι ως έναν πολύ καλό άνθρωπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ