Τι συμβαίνει με την Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας; Ξέσπασε σε λυγμούς on camera - Αποκλείστηκε από τα 18α γενέθλια της εγγονής της (βίντεο)

Γιατί ξέσπασε;

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλια της εγγονής της, πριγκίπισσας Λεονόρ η Βασίλισσα Σοφία έκανε μία δημόσια εμφάνιση και η Daily Mail έβγαλε κάποια συμπεράσματα...

Σήμερα, 31/10 η διάδοχος του θρόνου έγινε 18 ετών και γιορτάζει όλη η Ισπανία μαζί της.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Λεονόρ έγινε 18 ετών! Δείτε το πορτρέτο της σε αφίσες στους δρόμους της Μαδρίτης

Ωστόσο, στους μεγάλους εορτασμούς που ετοιμάζονται δε θα δούμε τη γιαγιά της, βασίλισσα Σοφία.

Αυτό, γιατί σύμφωνα με πηγές από το παλάτι Ζαρζουέλα, που μίλησαν στην ισπανική εφημερίδα «El Pais», η βασίλισσα Σοφία δεν θα συνοδεύσει τον βασιλιά Φελίπε και τη βασίλισσα Λετίθια στην ιστορική αυτή περίσταση της ορκωμοσίας της 18χρονης πριγκίπισσας Λεονόρ, «για να μη γίνουν διακρίσεις με τον σύζυγό της, Χουάν Κάρλος».

Το παλάτι φέρεται να προσπαθεί να αποφύγει τις αντιδράσεις για τον αμφιλεγόμενο πρώην βασιλιά, ο οποίος παραιτήθηκε υπέρ του γιου του, Φελίπε, το 2014, και έφυγε εξόριστος στο Άμπου Ντάμπι.

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, πάντως, έκανε μια δημόσια εμφάνιση, στην οποία ξέσπασε σε δάκρυα. Η σύζυγος του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος Α' έδωσε τα «πιο ειλικρινή συγχαρητήριά» της στον φυσικό Emilio Lora-Tamayo την Παρασκευή, καθώς ορίστηκε επίτιμος πρύτανης ισόβιας διάρκειας από το Πανεπιστήμιο Camilo José Cela στη Μαδρίτη.

 

 

Η «Daily Mail» συνδέει αυτό το δημόσιο συναισθηματικό ξέσπασμα της βασίλισσας Σοφίας με το γεγονός ότι αποκλείστηκε από τις εκδηλώσεις για την εγγονή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ