Glam εμφάνιση για τη σύζυγο του Lionel Messi: Το κομψό black dress της Antonella Rocuzzo - Ο παιδικός έρωτας που κατέληξε σε γάμο

Μια ιστορία αγάπης βγαλμένη από ταινία!

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να κέρδισε την 8η "Χρυσή Μπάλα" της καριέρας του, αλλά ο φακός των φωτογράφων έπεσε στη γοητευτική σύζυγό του, την Αντονέλα Ροκούτσο!

Η μελαχρινή καλλονή και μητέρα τριών παιδιών έκλεψε την παράσταση με το μαύρο φόρεμά της.

Το κομψό maxi φόρεμα ήταν σε κλασική γραμμή, αλλά είχε μια μοντέρνα λεπτομέρεια στον έναν ώμο, που αναδείκνυε τα απίστευτα γυμνασμένα χέρια της τρίτεκνης μαμάς. Στο λουράκι του φορέματος εντοπίζεται μια εντυπωσιακή χρυσή αγκράφα.

Η Αντονέλα επέλεξε να αφήσει την υπόλοιπη εμφάνισή της μίνιμαλ με εξαίρεση κάποια διακριτικά σκουλαρίκια. Διατήρησε επίσης το μακιγιάζ της φυσικό και τα μαλλιά της σε ένα απλό updo για την περίσταση.

Ο Μέσι, από την πλευρά του, φόρεσε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Antonella Rocuzzo συνεχάρη τον Lionel Messi. Συγκεκριμένα, έγραψε: "Συγχαρητήρια αγάπη. Συνέχισε να γράφεις ιστορία, αξίζεις τα πάντα και με το παραπάνω! Είμαστε σούπερ υπερήφανοι για σένα. Σε αγαπάμε".

Μαζί με το ζευγάρι ήταν και οι τρεις γιοι τους. Ο 10χρονος Thiago 10 ετών, ο 7χρονος Mateo και ο Circo, 5 ετών, ντύθηκαν "mini me" του Αργεντινού άσσου της μπάλας και ήταν αξιολάτρευτοι!

Διαβάστε επίσης: Λιονέλ Μέσι: Συγκίνηση στην τελετή απονομής της 8ης "Χρυσής Μπάλας - " Ντιέγκο Μαραντόνα, όπου κι αν είσαι αυτό είναι για σένα"

Η γνωριμία στην παιδική ηλικία που κατέληξη σε γάμο

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούτσο, αν και παντρεύτηκαν μόλις το 2017, είναι μαζί για πάρα πολλά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ως παιδιά στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, από όπου κατάγονται και οι δυο.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν φίλος του ξαδέρφου της Αντονέλα. Καθώς έπαιζαν τα δυο αγόρια, εμφανίστηκε η Αντονέλα και από τότε ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια από πάνω της.

Μάλιστα, άρχισε να της στέλνει ερωτικά γράμματα και να της λέει ότι όταν μεγαλώσουν θα παντρευτούν.

Ωστόσο, σε ηλικία 13 ετών ο Μέσι μετακόμισε στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Αναγκάστηκαν να χωριστούν για κάποια χρόνια, μέχρι που το 2005 ο χάμος της φίλης της Αντονέλα, έγινε η αιτία για να ξαναβρεθούν. 

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μόλις έμαθε το δυσάρεστο πήγε να την παρηγορήσει. Αυτό τους έφερε πιο κοντά.

Η Αντονέλα πήρε το πτυχίο της στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες και θα συνέχιζε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική στο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Ροζάριο, αλλά τις διέκοψε για να είναι με τον καλό της στη Βαρκελώνη.

Επίσημα, είναι μαζί από το 2007, ωστόσο γνωστή έγινε η σχέση τους μόλις το 2009.

Στις 30 Ιουνίου του 2017, αποφάσισαν επιτέλους, μετά και από τρία παιδιά, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μα τι όμορφο ζευγάρι!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ