Ο Harry Styles είναι ο πιο πλούσιος Άγγλος κάτω των 30: Στα 175 εκατομμύρια λίρες η περιουσία του - Ακολουθεί η Dua Lipa - Ποιοι κλείνουν την 5αδα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τραγουδιστής βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο με περιουσία 175 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Σύμφωνα με τη Rich List της Heat στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ντούα Λίπα (Dua Lipa) με 82,5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, ενώ ο Νάιλ Χόραν (Niall Horan) είναι στην τρίτη θέση με κέρδη 60,4 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Ο Χάρι Στάιλς έσπασε το φράγμα των 150 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών για πρώτη φορά το 2023 χάρη στην παγκόσμια περιοδεία του «Love On Tour», η οποία συγκέντρωσε εισπράξεις 508 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 

 

 

Επίσης η μουσική του επιτυχία υποστηρίζεται από ένα συμβόλαιο πέντε ταινιών με τη Marvel για να υποδυθεί τον Eros Starfox.

Διαβάστε επίσης: Brit Awards 2023: H λίστα με τους μεγάλους νικητές - Θρίαμβος για τον Harry Styles (φωτό - βίντεο)

Όπως αναφέρει η Daily Mail έχει επίσης επιτυχημένη καριέρα μοντέλου με μια συμφωνία 8 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας με τον διάσημο οίκο Gucci και παράλληλα προωθεί τη δική του σειρά προϊόντων περιποίησης «Pleasing».

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Λίαμ Πέιν (Liam Payne) με 49,4 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και ακολουθεί ο Ζέιν Μαλίκ (Zayn Malik) με 38,5 εκατομμύρια λίρες.

 

 

Ο Χάρι Στάιλς γεννήθηκε στην Αγγλία στη 1 Φεβρουαρίου του 1994 και είναι τραγουδιστής, συνθέτης, και ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 ως μέλος της μπάντας One Direction, με την οποία συμμετείχε στο πρόγραμμα The X Factor.

Παρά την επιτυχημένη πορεία τους, το συγκρότημα που αποτελείτο από τους Χάρι Στάιλς, Νάιαλ Χόραν, Λούι Τόμλινσον, Λίαμ Πέιν και Ζέιν Μάλικ, διαλύθηκε. 

Ωστόσο, όπως δείχνουν τα νούμερα, όλοι τους κατάφεραν να πράγματα και σαν σόλο καλλιτέχνες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ