Μαίρη Χρονοπούλου: "Άνοιξε" η διαθήκη της- Αυτοί είναι οι δύο κληρονόμοι της περιουσίας της

Στο φώς της δημοσιότητας η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας της.

Μετά από ορισμένες εβδομάδες, αφότου έφυγε η πολυαγαπημένη σε όλους ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου από την ζωή, "άνοιξε" η διαθήκη της από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου. Φαίνεται πως δύο είναι οι κληρονόμοι στην διαθήκη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⏳ғᴏʀ ᴏʟᴅ ᴛɪᴍᴇs ʟᴏᴠᴇʀs⏳ (@flashback_greece)

Ο πρώτος κληρονόμος είναι ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η δεύτερη κληρονόμος, είναι η πρώην αγαπημένη της οικιακή βοηθός.

Ο ίδιος ο δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, ανέφερε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα με την Ελεωνόρα Μελέτη ότι «Η διαθήκη δημοσιεύτηκε αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας. Περιμένουμε σήμερα να την πάρουμε. Αφήνει την περιούσια της στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και στην οικιακή βοηθό που της είχε συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της».

Επιπλέον ο κ. Χαζτημιχάλης αναφέρει πως ορισμένοι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου θα λάβουν και αυτοί με την σειρά τους χρήματα ενώ ζήτημα έχει προκύψει με το σπίτι της το οποίο η ίδια είχε προηγουμένως εκφράσει την επιθυμία της να μετατραπεί σε μουσείο.

Το θέμα του μουσείου είναι σημαντικό, διότι αυτό συναντάται με τα κινητά πράγματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Η ακίνητη περιουσία έχει πάει όλη στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, η κινητή περιουσία περιμένουμε να δούμε που έχει πάει επισήμως, εικάζω ότι και αυτή θα πάει στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’», λέει.

Ακόμη ο κ. Χατζημιχάλης μίλησε ακόμη και για ιδιόχειρη διαθήκη η οποία, σύμφωνα με πηγές, βρίσκεται κάπου κρυμμένη στο σπίτι της,κάτι που συνδέεται με την ληστεία που σημειώθηκε πρόσφατα στο σπίτι της κορυφαίας και πάντα αγαπημένης ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμη: Διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου – Ο συναγερμός αφαιρέθηκε βίαια και τον έριξαν σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας βραχυκύκλωμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ