ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα 3χρονου κοριτσιού σκοτώθηκε από λεωφορείο- Δείτε πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθές (1/11) στην Θεσσαλονίκη με ένα λεωφορείο να παρασέρνει και να σκοτώνει μια 40χρονη γυναίκα. Η 40χρονη γυναίκα ήταν μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού.

Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα μπροστά από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι ένα τροχαίο δυστύχημα. Ένα λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε μια 40χρονη γυναίκα. Ο οδηγός του λεωφορείου και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν. 

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα:

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 23, υπέστη κάποιο επεισόδειο και έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κινούνταν επί της οδού Μοναστηρίου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου, να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να παρασύρει άλλα οχήματα. 

Θύμα αυτού του συμβάντος ήταν μια 40χρονη γυναίκα η οποία οδηγούσε δίκυκλο, ενώ τραυματίστηκαν τρία άτομα, ο οδηγός του λεωφορείου αλλά και οδηγοί ταξί και ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Στο σημείο έσπευσαν τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μία Κινητή Μονάδα. Οι δύο πρώτοι διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο τελευταίος στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο Ιπποκράτειο, ενώ εξετάστηκε και από νευρολόγους.

Επιπλέον, από τύχη αποφεύχθηκαν περισσότεροι τραυματισμοί, καθώς δύο αναβάτες μηχανής, την οποία παρέσυρε στο διάβα του ο οδηγός του ΟΑΣΘ, πρόλαβαν και πήδηξαν από το δίκυκλό τους το οποίο στιγμές μετά παρασύρθηκε και έμεινε κατεστραμμένο στο οδόστρωμα.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το τροχαίο δυστύχημα:

Μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, ο ΟΑΣΘ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον άτυχο θάνατο της 40χρονης γυναίκας.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου.

Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».

Συνάδελφος 40χρονης: «Ενα γελαστό και υπέροχο κορίτσι»
Συνάδελφος της 40χρονης, έγραψε στο twitter σχετικά με το σοκαριστικό τροχαίο: «Ενα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε στη δουλειά, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία… Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά, 20 δευτερόλεπτα να καθυστερούσε… Το κορίτσι ήταν σταματημένο στο φανάρι, δεν κινούνταν καν. Και ξαφνικά, αυτό ήταν. Ακαριαίος θάνατος. Πάει. Έτσι απλά».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη
«Μεσημβρινές ώρες χθες (01-11-2023), στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου και Αναγεννήσεως, αστικό λεωφορείο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου (κατεύθυνση προς κέντρο πόλεως) και προσέκρουσε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τρία (3) έτερα οχήματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης οδηγού του δικύκλου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του λεωφορείου και δύο (2) εκ των οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ