Κατερίνα Γερονικολού για την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη: "Είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη" - "Κωμικοτραγικά όσα έγιναν με το metoo"

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει...

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. 

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη σχέση που έχει με την κόρη του από τη σχέση με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά και για το κίνημα #metoo.

Αρχικά σχολίασε πώς βλέπει τις ερωτικές σκηνές του συντρόφου της στην τηλεοπτική σειρά του ANT1, στην οποία πρωταγωνιστή.

«Στην δεκαετία των 20 με 30 ήμουν και ζηλιάρα και κτητική, σε αυτή την δεκαετία των 30 με 40 δεν είναι ότι δεν με νοιάζει, με νοιάζει γιατί είναι ο άνθρωπός μου. Έχω τη ψυχραιμία να αντιμετωπίζω τη δουλειά ως δουλειά».

«Η ζωή με τον Γιάννη είναι εύκολη. Νομίζω ότι απλά ταιριάζουμε. Οπότε τα πράγματα γίνονται εύκολα. Συζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει λύνεται. Αυτό που έχουμε είναι οικογένεια. Σε σχέση με τη συμβίωση με την κόρη του, αισθάνομαι ότι έρχομαι σε επαφή με ένα πολύ καλό παιδί. Χωρίς να λέω ότι μια τέτοια σχέση εκ θέσεως είναι εύκολη.

 

 

Δεν είχα ποτέ δυσκολία και πρόβλημα στο να έρθω κοντά με το πιο αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου. Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα. Οπότε είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη. Είναι ένα υπέροχο παιδί και όλοι οι γύρω του άνθρωποι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Μου έκαναν εύκολη αυτή τη συνύπαρξη. Το αγαπημένο πρόσωπο του αγαπημένου μου, γίνεται αυτόματα δύο φορές αγαπημένο μου. Το «πρέπει» έχει γίνει «θέλω» πια» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Επιπλέον, σχετικά με τον σύντροφό της, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η μητέρα της του έχει αδυναμία 

 

 

Στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo, λέγοντας ότι τα όσα ακολούθησαν ήταν «κωμικοτραγικά».

«Όλα τα κωμικοτραγικά που έγιναν και ζήσαμε με το metoo ήταν και χρήσιμα, μας έκαναν να είμαστε καλύτερα στους χώρους όπου υπάρχει εξουσία» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού: «Η πιο άβολη ερώτηση που μου έκαναν είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη» (βίντεο)

«Χαρακτηρίζω κωμικοτραγικά όσα έγιναν στο metoo, γιατί το φινάλε αυτής της ιστορίας δεν ήταν σοβαρό, ξεχείλωσε, όπως συμβαίνει τώρα με τον Κασσελάκη», επισήμανε.

«Στο metoo είπα ότι είχα να πω και δεν είχα να πω κάτι άλλο. Όταν δεν έχεις κάτι παραπάνω να πεις, μπορεί η επανάληψη να σε κάνει γραφικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ