Η Μαράια Κάρεϊ «ξεπάγωσε» και έδωσε το σύνθημα για τα Χριστούγεννα - «It's me» (βίντεο)

Κήρυξε επισήμως την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι και επίσημα εδώ, σύμφωνα με τη Mariah Carey!

Συνεχίζοντας την ετήσια παράδοσή της την 1η Νοεμβρίου, η 54χρονη τραγουδίστρια, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και δήλωσε: "It's. . . . . TIME!!!!", καθώς μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό της να ''ξεπαγώνει'' για τις γιορτές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

Δείτε επίσης: Η σέξι εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ ως Jessica Rabbit για το Halloween: Με στενό κόκκινο φόρεμα & αποκαλυπτικό μπούστο - Δείτε φωτό

Στο βίντεο φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα να αλλάζουν από "31 Οκτωβρίου 11:59" σε "1 Νοεμβρίου 12:00", καθώς ανοίγει η πόρτα ενός θησαυροφυλακίου και αποκαλύπτεται η Carey μέσα σε ένα κομμάτι πάγου, φορώντας ένα φόρεμα τύπου Mrs. Claus-.

 

Τέσσερα άτομα που φορούν στολές, μεταξύ των οποίων ένα κεφάλι κολοκύθας και μια μάσκα από την ταινία Scream, αρχίζουν στη συνέχεια να λιώνουν τον πάγο με σεσουάρ, πριν η Carey πει "Ήρθε η ώρα!" με δυνατή φωνή.

 

 

 

Στη συνέχεια αρχίζει να παίζει το κλασικό εορταστικό τραγούδι της "All I Want for Christmas Is You", ενώ η ίδια χαίρεται από το χιόνι που πέφτει και συνοδεύεται από τα 12χρονα δίδυμά της, το Μαρόκο και τη Μονρόε. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ