Κωνσταντίνος Πλεύρης-Γεωργία Σιακαβάρα:Τρυφερές στιγμές σε νέα βραδινή έξοδο τους-Το φιλί μπροστά στην κάμερα(βίντεο)

Νέα βραδινή έξοδος για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Γεωργία Σιακαβάρα. Το τρυφερό φιλί τους μπροστά στις κάμερες.

Το βράδυ της Τετάρτης ο νομικός Κωνσταντίνος Πλεύρης "εθεάθη" έξω από το θέατρο όπου παίζει η σύντροφος του και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Γεωργία Σιακαβάρα. Στην συνέχεια έφυγαν μαζί και κατέληξαν σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας όπου κάμερες "τους έπιασαν" σε τρυφερές στιγμές.

 

Η βραδινή έξοδος τους σχολιάστηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα.

                                                                   Πηγή: instagram @georgiasiakavara

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Ο κόσμος έχει πολύ περισσότερα προβλήματα από το τι κάνει η κάθε κυρία Γεωργία», δήλωσε η Γεωργία Σιακαβάρα στην κάμερα του Πρωινό. 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε πως: «Ήρθα να κάνω μια βόλτα στη στοά». Στην συνέχεια εξέφρασε τον εκνευρισμό του για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. "Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε, ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή την στιγμή τι κάνω εγώ; Γιατί τον ενδιαφέρει; Στον Κασσελάκη να πάτε", αυτό είναι το ενδιαφέρον, είπε ο κος Πλεύρης. "Η σχέση μου αφορά μόνο εμένα, δεν αφορά το κοινό"

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Αν παντρευτώ θα κάνω θρησκευτικό γάμο» - «Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται για τη σχέση μου με τη Γεωργία»

 

Πηγή: glomex

Στην συνέχεια είπε "Πώς ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή; Να με βρίζουν στα site; Έτσι ασχολούνται; Δεν ασχολούνται. Με βρίζουν". Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο είναι παροιμία. Εσάς δεν σας ενοχλεί αν σας βρίζουν; Η σχέση μου αφορά μόνο εμένα, δεν αφορά το κοινό. Δεν με απασχολούν ούτε αυτοί, ούτε εσείς. Κανείς δεν με απασχολεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ