Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η εξομολόγηση της για τις εξαρτήσεις- "Καθαρή ζωή" το μήνυμα των βίντεο της στο Tik Tok

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok τον Γολγοθά που πέρασε όταν ήταν εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες.

 

Μετά τις σκληρές δοκιμασίες στον κόσμο των ναρκωτικών, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει πλέον επικεντρωθεί στην σύνδεση με την φύση και την ενδυνάμωση νου και σώματος. Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Σήμερα η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δίνει συμβουλές μέσα από προσωπικά της βίντεο στο Tik Tok σε άτομα που χρησιμοποιούν ουσίες. "Καθαρή ζωή" και "βουτιά στην ζωή" είναι οι "χρυσές φράσεις" που περιγράφουν τα βίντεο της.

«Τα πολλά γάρα, δημιουργούν προβλήματα στον εγκέφαλο.Όταν πίνει και την πίνεις για χρόνια και για πολύ, σαν μια καθημερινή συνήθεια, όπως πίνεις το νερό σου ή όπως κάνεις το κανονικό τσιγάρο, τα γάρα σε χαζεύουν, σε απενεργοποιούν, σε αδρανοποιούν, και ουσιαστικά είσαι βολεμένος, βαρεμένος και δεν έχεις όρεξη για τη ζωή, γενικότερα είσαι ένας επαναστάτης του καναπέ», αναφέρει σε ένα από τα πρόσφατα video της στο Tik Tok.

 

 

Σε ένα ακόμη βίντεο της στο Tik Tok λέει «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια. Έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα, δεν είχα όρια σε τίποτα!Απελευθερώθηκα 18 Μαΐου του 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσκολο, δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής. Απέχω από ουσίες και από ανούσια πράγματα. Απέχω από ψευτοκοινωνικότητες. Ζω καθαρά, καθαρές τροφές, κίνηση, ενδοσκόπηση, δημιουργία. Οριοθετώ τα “θέλω” μου την ζωή μου. Αλλάζω μονίμως οτιδήποτε δεν μου κάνει. Μαθαίνω. Δοκιμάζω τι μου πάει. Και το πώς θα ζω και τι θα κάνω γενικότερα, δεν θα μου το επιβάλει κανένα σύστημα, αλλά το ένστικτό μου! Και να είναι καλά και η μάνα μου!!»

 

 

 

 

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εστιάζει στην φύση και στην ενδυνάμωση νου και σώματος. Σκοπός των βίντεο της είναι να περάσει το δικό της προσωπικό υγιές μήνυμα δύναμης.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ