Η Jennifer Lopez τρελά ερωτευμένη με τον Ben Affleck: "Με κάνει να νιώθω πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει ποτέ"

Δεν κρύβει τον έρωτά της η τραγουδίστρια!

Η Jennifer Lopez δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον σύζυγό της, Ben Affleck! Η Λατίνα τραγουδίστρια και ο ηθοποιός περάσαν από 40 κύματα, αλλά τελικά κατέληξαν μαζί!

Σε πρόσφατη συνέτευξη για τη Vogue, η 54χρονη τραγουδίστρια μίλησε και πάλι για τον αγαπημένο της.

Αρχικά είπε ότι ο Μπεν Άφλεκ “θέλει να καταλάβω την αξία μου και να γνωρίζω την αξία μου”.

Επιπλέον, πρόσθεσε: “Νιώθω ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, πράγμα που με κάνει να νιώθω ακόμη πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει ποτέ με κάποιον άλλον“

Η Τζένιφερ Λόπεζ δηλώνει ότι πλέον αγαπάει κάθε κομμάτι του εαυτού της “αδιαμαρτύρητα”. “Κάθε κομμάτι μου, το σώμα μου, τη φωνή μου, τις επιλογές μου, ακόμη και τα λάθη μου. Όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι και με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα“.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2022 στην Τζόρτζια.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Βάλε το lime φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά - Μα πόσο της πάει ο έρωτας για τον Μπεν Άφλεκ

Για πρώτη φορά άρχισαν να βγαίνουν το 2002 και μάλιστα αρραβωνιάστηκαν την ίδια χρονιά. Ανέβαλαν τον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2003, ωστόσο χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 2004. Η Lopez επιβεβαίωσε την αναζωπύρωση της σχέσης τους τον Ιούλιο του 2021 και παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022. Έπειτα ακολούθησε και η τελετή στη Τζόρτζια.

Έλπιζουμε αυτήν τη φορά να ευτυχήσουν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ