Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μεγάλη αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα - Ο ρομαντισμός στα ύψη αλλά και μεγάλες προσδοκίες χωρίς ρεαλισμό ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Κι εκεί που πάμε να ησυχάσουμε κάπως, έρχονται δυο αντιθέσεις το Σάββατο που μας τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια μας δημιουργώντας πάλι αστάθεια. Η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς τα ξημερώματα του Σαββάτου και η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το απόγευμα του Σαββάτου. Η κόντρα Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά με αυτή την αντίθεση. Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα. Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μας επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας τάση για περισσότερο άγχος, απότομη αλλαγή πλάνων, μικρές αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν τα περιμένουμε. Μπορεί να είμαστε πιο ανήσυχοι νοητικά, σε φάση υπερδραστηριοποίησης και η τάση είναι να αναλαμβάνουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. Κάποιοι μπορεί να βιώνουν μεγαλύτερη ένταση, γι’ αυτό θέλει προσοχή στην οδήγηση. Όπως πάντα η ευελιξία και η ηρεμία σώζει την κατάσταση. Η όψη συνδέεται πολλές φορές και με ξαφνικές ειδήσεις. Επειδή αυτή η όψη αφορά στην επικοινωνία, προσέξτε ιδιαίτερα το Σάββατο οτιδήποτε σχετίζεται με τους υπολογιστές, τα κινητά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς ό,τι μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιείτε, αλλά και με το μεταφορικό σας μέσο. Επηρεάζονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια του τέλους του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Το Σάββατο επίσης ο Κρόνος μετά από την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθή πορεία για την επιρροή της οποίας μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα το Σάββατο δεν επηρεάζει τόσο πολύ στην προσωπική σας ζωή εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στον χώρο της δουλειάς σας. Προσέξτε επίσης αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε και του λέτε μυστικά ή και κουτσομπολιά για άλλους για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Μην δοκιμάζετε δίαιτες, συμπληρώματα ή φάρμακα επειδή σε άλλους κάνουν δουλειά χωρίς να συμβουλεύετε πρώτα το γιατρό σας. Και μη επηρεάζεστε από αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα πιθανώς όμως όχι άσχημα. Μπορεί δηλαδή να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα και μάλιστα μπορεί να μην την περιμένατε. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μην βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις. Γενικότερα προστατεύστε τις κάρτες σας και αποφύγετε ηλεκτρονικές συναλλαγές ειδικά αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. Ακόμη δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών, γιατί μπορεί να υπάρχει κάτι το οποίο δεν βλέπετε εκ πρώτης όψεως και μπορεί να αποκαλυφθεί στην πορεία. Αν πρέπει να υπογράψετε κάτι σημαντικό φροντίστε να το έχει δει ο δικηγόρος ή ο λογιστής σας στη λεπτομέρεια του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και γενικώς ανεβάζει τα κέφια σας και μπορείτε να την απολαύσετε με πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες με τον σύντροφο, τους φίλους ή και τα παιδιά σας. Αν είστε καλλιτέχνες, η όψη του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον πλανήτη της έμπνευσης και της φαντασίας, τον Ποσειδώνα, μπορεί να λειτουργήσει σαν τη μούσα σας! Εκφραστείτε, δημιουργήστε και γενικώς χαρείτε τα χόμπι σας ή τη δουλειά σας. Κάποιες φορές η όψη αυτή μπορεί να συνδέεται με απογοήτευση από κάποια σχέση, αλλά εδώ είναι που πρέπει να αναρωτηθείτε αν πραγματικά αυτή η σχέση ήταν τόσο σημαντική ή αυτό που απογοητεύθηκε ήταν ο εγωισμός σας! Το Σάββατο όμως επηρεάζει ειδικά το ζώδιο σας και η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό και μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς, ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να μην παίρνετε φυσικά προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με την όψη αυτή πάντως πέρα από απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες και εμπνεύσεις. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου ας είστε πιο προσεκτικοί τόσο στις σχέσεις σας όσο και στην οδήγηση. Το Σάββατο είναι μέρα με ευτράπελα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε τον χώρο σας περισσότερο. Από την άλλη μπορεί να σκέφτεστε να συζήσετε με τον σύντροφο σας και τώρα να είστε σε διαδικασία να ψάχνετε για σπίτι ή να το προετοιμάζετε. Γενικότερα θέματα που αφορούν τον χώρο του σπιτιού αλλά πιθανώς και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο, ακριβώς γιατί επηρεάζει τους ψυχολογικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου. Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς, μια σχέση με ένα συνεργάτη που δεν μπορείτε να υποφέρετε τη συμπεριφορά του, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε φόβους και άγχη. Βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή λίγο περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική, κάνοντας ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ