Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ένταση στις σχέσεις & ζήλειες - Θα λύσετε όμως τα οικονομικά σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα είναι ακριβείας το απόγευμα της Δευτέρας. Σήμερα είναι μια θετική μέρα για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα προσθέτει ένταση στις σχέσεις και τα συναισθήματα μας και μας κάνει να αναζητάμε διακαώς τον έρωτα. Ανακινεί βέβαια και κάποιες ζήλιες ή εμμονές. Επηρεάζονται θετικά Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου. Η Σελήνη, παρόλα αυτά, θα βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζοντας δυο τετράγωνα τις πρωινές ώρες με τον Ουρανό και τον Ερμή, δυσχεραίνοντας στο ξεκίνημα της μέρας θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 09:25 το πρωί μέχρι τις 21:39 το βράδυ που θα περάσει στην Παρθένο.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα, στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης, είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα οικονομικό ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική προσφορά. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια αναγνώριση στον τομέα της καριέρας ή μπορεί να επιβραβευτείτε από έναν ανώτερο στην ιεραρχία για τη δουλειά σας και για το ζήλο που επιδεικνύετε σε αυτή.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα το απόγευμα της Δευτέρας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας και να περάσετε ένα ωραίο βράδυ μαζί του-ης ή αν είστε μόνες-οι να φλερτάρετε έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η Αφροδίτη στην Παρθένο μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» μας, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή, καθώς τις απογευματινές ώρες η Αφροδίτη σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα προσφέροντας σας κάποιες πρακτικές λύσεις ακόμη και σε καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την όψη αυτή για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Είναι μια υπέροχη όψη αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού, να ανακαινίσετε ένα χώρο ή να τον αναδιακοσμήσετε. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς οι βραδινές ώρες προσφέρονται.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ