Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο - Θέματα δουλειάς & υγείας στο επίκεντρο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας στα πρακτικά της καθημερινότητας, στα θέματα της δουλειάς και της υγείας. Η μοναδική όψη που θα σχηματίσει είναι το τρίγωνο με τον Δία, μια ιδιαίτερα θετική όψη που μπορεί να μας φέρει επιτυχία στα θέματα των επαγγελματικών, των σπουδών, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες. Θα είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι, ενώ η όψη προσφέρεται για επαφές και για γνωριμίες. Η κύρια όψη της μέρας παρόλα αυτά είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Ο Ερμής αφορά ιδιαίτερα την καθημερινότητα μας και με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα η διαίσθηση μας οξύνεται, ενώ είναι μια καλή στιγμή να επιλέξουμε να κάνουμε παρέα με πιο ευγενικούς και θετικούς ανθρώπους. Η όψη αυτή αποτελεί μια κάπως πιο ευχάριστη επιρροή που διεγείρει τη φαντασία μας, την ευαισθησία μας αλλά και τη δημιουργικότητα μας. Εξαιρετική όψη για να έχουμε έμπνευση, για να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς και βασιζόμενοι στη διαίσθηση μας την πραγματικότητα, για να επικοινωνούμε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ επίπεδο κι όχι απαραίτητα με τα λόγια. Ο Ερμής συνεννοείται καλύτερα με τον Ποσειδώνα με σύμβολα, αφηρημένες έννοιες, εικόνες, μουσική, ποίηση. Ας μιλήσουμε με ένα τραγούδι που μας εκφράζει. Ωραία όψη για οποιαδήποτε καλλιτεχνική ασχολία.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη έρχεται με νοσταλγική διάθεση καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου και σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους ανακινώντας μνήμες από το παρελθόν. Ίσως είναι η καταλληλότερη μέρα για να δείτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, έναν αγαπημένο φίλο-η που έχετε καιρό να δείτε, ή ακόμη και να διαθέσετε μερικές ώρες που απλά θα τις αφιερώσετε στο να χαλαρώσετε από τις καθημερινές εντάσεις ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή βλέποντας μια σειρά ή μία ταινία. Για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου και στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει κάτι στα επαγγελματικά ή ένας απαιτητικός εργοδότης ή πελάτης που να σας πιέσει πιο πολύ. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή να μην εμπλακείτε σε επαγγελματικά δράματα και γενικώς σε δράματα άλλων που με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να σας χειριστούν και να σας ελέγχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα έχουμε μια πιο γλυκιά όψη ως αντίβαρο σε όλη την κατάσταση των εντάσεων που προκαλεί ο Άρης από τον Σκορπιό απέναντι σας, καθώς ο Ερμής από τον Σκορπιό συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθηση σας και σας κάνει και πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους. Η τάση σας θα είναι να βοηθήσετε ή να συμπαρασταθείτε σε άτομα από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, αλλά προσέξτε γιατί με τόση ευαισθησία δεν είναι δύσκολο να κάνετε το πρόβλημα των άλλων δικό σας και να νιώθετε την ενέργεια σας να διασπείρεται. Ακόμη κι η ενσυναίσθηση θέλει όρια και προστασία του εαυτού μας. Η Σελήνη στην Παρθένο θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα ερωτικών σχέσεων, παιδιών, δημιουργίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας βάζει σε δημιουργική διάθεση σχετικά με τα επαγγελματικά σας και μπορεί να έχετε ωραίες ιδέες για να ενισχύσετε τη δουλειά και την καριέρα σας. Από την άλλη μπορεί να είστε σε φάση που σκέφτεστε ίσως μια πιο ιδανική δουλειά για σας αν η συγκεκριμένη που κάνετε δεν σας φαντάζει ιδεώδης. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα στη δουλειά προσπαθήστε με ήρεμο τόνο να αποφύγετε μια συζήτηση που ξέρετε ότι θα οδηγήσει σε διαμάχη και προστατέψτε την ενέργεια σας και την ψυχολογία σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ