Με ασορτί κόκκινα φορέματα οι gorgeous ανιψιές της Πριγκίπισσας Νταϊάνα - Η λαίδη Amelia & η Eliza με εκθαμβωτικά headpieces

Δίδυμο "φωτιά"!

Οι ανιψιές της Πριγκίπισσας Νταϊάνα λάμπουν όπως η αείμνηστη θεία τους!

Οι αδελφές Lady Amelia Spencer και Lady Eliza Spencer βρέθηκαν στη Μελβούρνη, όπου κλήθηκαν να κρίνουν τις διαγωνιζόμενες στον διαγωνισμό Fashions in the Field στο Πρωτάθλημα Ιππασίας.

Οι δίδυμες 32χρονες αδερφές έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με ασορτί κατακόκκινα φορέματα. Για να διαφοροποιηθούν η μια από την άλλη φόρεσαν στα μαλλιά καταπληκτικά headpieces.

 

 

Βέβαια, ούτε τα φορέματά τους ήταν ακριβώς ίδια...

Η Λαίδη Αμέλια φόρεσε ένα κοντό φόρεμα σε στυλ skater με ντεκολτέ καρδιάς και κοντά μανίκια. Το συνδύασε με κόκκινες γόβες στιλέτο και μια κορδέλα με λουλούδια.

 

 

Από την άλλη, η Λαίδη Ελίζα επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο, χωρίς ώμους, με σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα λεπτεπίλεπτο χρυσό headpiece.

 

 

Διαβάστε επίσης: Lady Amelia Spencer: H ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό της από τον οίκο Versace - ''Η θεία μου θα ήταν υπερήφανη'' (φωτό - βίντεο)

Οι αγαπημένες δίδυμες αδερφές Σπένσερ έκαναν είσοδο χεράκι-χεράκι.

 

 

Οι δυο αδερφές ξέρουν σίγουρα πώς να κλέβουν την παράσταση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ