Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πείτε "όχι" στον εγωισμό - Προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους αλλά και στην οδήγηση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο σχηματίζοντας αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, δημιουργώντας όμως ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και τη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Σήμερα όμως έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στο δεύτερο ζώδιο της διακυβέρνησης της, τον Ζυγό. Το πνεύμα της ημέρας είναι να προτιμήσουμε τον διάλογο, τη συναίνεση και τη διπλωματία και όχι την επίθεση ή την άτσαλη έκφραση του θυμού μας. Εύκολο; Φυσικά και δεν είναι. Σήμερα λοιπόν ας προσπαθήσουμε να πούμε «όχι» στην ισχυρογνωμοσύνη, τον εγωισμό και «ναι» στη συντροφικότητα και την ενσυναίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στη μέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να την σπαταλάτε. Μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε, γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα δώσει έμφαση το επόμενο διάστημα μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου στον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι θα γίνουν πιο σημαντικοί κι επιδραστικοί στη ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη συντροφικότητας, να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και να σας φέρει δίπλα σας ανθρώπους που θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και στην πορεία τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Το κλίμα ζωντανεύει αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως, κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα συνεργάτη ή ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πώς νιώθετε, παρά να ακούσει μισόλογα από άλλους και στο τέλος να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θέματα που σχετίζονται με έναν επαγγελματικό σας στόχο θα σας απασχολήσουν, ενώ μπορεί η πίεση να προκύπτει κι από ένα οικογενειακό θέμα.

Η Τρίτη έχει ακόμη μια ιδιαιτερότητα, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τη δουλειά, ενώ μπορεί να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας με μια προαγωγή ή μια αύξηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έμφαση σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι στον χώρο του σπιτιού, αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Φυσικά και από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει θέμα. Η Σελήνη στην πορεία της στην Παρθένο δείχνει ότι δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στη δουλειά, καθώς μπορεί οι σχέσεις τόσο με αυτούς που συμβιώνετε όσο και με αυτούς που συνεργάζεστε να περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε κι αυτά να σας ενοχλούν.

Στα καλά νέα της ημέρας, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στον πιο ευχάριστο, διασκεδαστικό κι ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας θετικότερες συνθήκες μέχρι τις 04/12 σε θέματα φλερτ, νέων γνωριμιών, παιδιών και δημιουργικών σχεδίων.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ