Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι θα περάσετε σήμερα καλά - Δώστε βάρος στις σχέσεις σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη στη διάρκεια της νύχτας από την Παρθένο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ερμή, όμως το πιθανότερο είναι να κοιμόμαστε αυτές τις ώρες κι έτσι να μη νιώθουμε την επιρροή τους. Ξημερώματα θα ολοκληρωθεί και το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Αν ανήκετε στις «κουκουβάγιες» του ζωδιακού και σας αρέσει η νύχτα, οι όψεις αυτές μπορεί να είναι βοηθητικές στην έρευνα, στο να έχετε μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης και να εξερευνήσετε μυστηριώδεις καταστάσεις ή να διαβάσετε βιβλία μυστηρίου. Στις 06:55 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 10:08 που θα περάσει στον Ζυγό. Η πρώτη όψη της από τον Ζυγό θα είναι η σύνοδος με την Αφροδίτη, μια ιδιαίτερα τυχερή όψη που ευνοεί τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Εκμεταλλευτείτε την όλοι τόσο στις σχέσεις σας, στο να διασκεδάσετε, να απολαύσετε μια παράσταση, μια συναυλία ή να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση ενός χώρου.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως άτονο και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Στην πορεία προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Οι γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη σε μια ερωτική σχέση ή συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επισιτιστείτε αρκετές ευθύνες. Ό,τι κι αν σας ταλαιπωρεί μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε τη μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα. Οι γεννημένοι αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε θέματα σπουδών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από την φιλική σας Παρθένο ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Απόψε είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα. Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης θα ευνοήσει σε θέματα οικονομικά τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ