Στο Met Gala 2024 θα δούμε πολλές Sleeping Beauties! Το θέμα του κορυφαίου event μόδας είναι γεγονός - Τι είδαμε τα προηγούμενα χρόνια (φωτό & βίντεο)

Ανυπομονησία για το Met Gala 2024!

Το Met Gala 2024 μόλις απέκτησε το θέμα του! Το κορυφαίο event μόδας επιστρέφει και την επόμενη χρονιά γεμάτο stylish εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Κάθε χρόνο διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ επιδεικνύουν τα πιο κομψά, αλλά και τα πιο εκκεντρικά outfit τους.

Ντυμένη με άξονα μια κεντρική θεματική ενότητα, προσπαθούν να αφήσουν το στίγμα τους. Και φυσικά όλοι ενθουσιαζόμαστε!

Το θέμα, λοιπόν, για το 2024 θα είναι «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης: «Η νέα έκθεση θα επικεντρωθεί στη χρήση της έρευνας, της συζήτησης και της τεχνολογίας στην αναπαραγωγή της αίσθησης που δίνουν τα κορυφαία εκθέματα του μουσείου. Στόχος είναι να δοθεί νέα ζωή σε αυτά τα ιστορικά αντικείμενα, μέσω δημιουργικών και καθηλωτικών δράσεων που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τις μυρωδιές, τους ήχους, τις υφές και τις κινήσεις των ενδυμάτων που δεν μπορούν πια να αλληλεπιδράσουν άμεσα με το σώμα».

«Το Met Gala θα εξερευνήσει τις έννοιες της αναγέννησης και της ανανέωσης, χρησιμοποιώντας τη φύση ως μεταφορά για την παροδικότητα της μόδας».

Στο μεταξύ, ας ρίξουμε μια ματιά στα θέματα των τελευταίων χρόνων και τα καλύτερα και πιο πρωτότυπα look!

2023: “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”

Το περσινό θέμα ήταν αμφιλεγόμενο επειδή, όταν ήταν εν ζωή, ο Lagerfeld φέρεται να είχε μιλήσει κατά των ομοφυλόφιλων ανδρών που υιοθετούσαν παιδιά, των επιζώντων σεξουαλικών επιθέσεων και του κινήματος #MeToo. Ωστόσο, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας έχει αφήσει ιστορία με τις δημιουργίες του. Το Met Gala τον τίμησε με τον καλύτερο τρόπο.

2022: “In America: An Anthology of Fashion”

Το "Gilded Glamour" ήταν ένα θέμα που προκάλεσε τους διάσημους συμμετέχοντες να τιμήσουν το ρόλο της μόδας στην αμερικανική ιστορία, με αποτέλεσμα πολλοί να φορέσουν vintage σχέδια - συμπεριλαμβανομένης της Kim Kardashian, η οποία εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν τραγουδούσε το "Happy Birthday" στον πρόεδρο John F. Kennedy το 1962.

2021: In America: A Lexicon of Fashion

Το 2021 ήταν στην ουσία το "πρώτο μέρος" του θέματος του 2022. Η "Αμερικανική Ανεξαρτησία" είχε ως στόχο να τιμήσει την αμερικανική μόδα, και πολλοί το έκαναν φορώντας κόκκινες, λευκές και μπλε εμφανίσεις. Η λίστα των καλεσμένων ήταν γεμάτη από συμμετέχοντες της Gen Z.

Ποιο από τα τρία τελευταία Meta Gala σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ