Εκπληκτικές εμφανίσεις σε event στο Χαλάνδρι: Τζίνα Αλιμόνου, Μπακοδήμου, Κορινθίου, Ηλιάκη & Έλενα Γαλύφα

Πού είδαμε τις Ελληνίδες επώνυμες;

Στο Χαλάνδρι και το Ellyz για το Event ομορφιάς L' Erbolario Greece βρέθηκαν πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Ξεχώρισε με την εμφάνισή της η πάντα στυλάτη Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μαύρο μίντι φλοράλ φόρεμα με ροζ λεπτομέρειες και ιδιαίτερους ώμους. Τα αξεσουάρ της ήταν ένα κόκκινο τσαντάκι και εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα.

NDP

NDP

Δίπλα της πόζαρε και η fahionista Έλενα Γαλύφα φορώντας ένα total black σύνολο και λευκά sneakers. Την εμφάνισή της αποφείωσε με μια τσάντα του οίκου μόδας Gucci.

Στην παρέα τους και η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία προτίμησε ένα office style outfit σε ελεφαντί και λευκές γόβες.

NDP

NDP

Απίθανη ήταν και η παρουσία της Τζίνας Αλιμόνου. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός πόζαρε στην κάμερα χαμογελαστή. Επέλεξε μια ασπρόμαρη πουά φούστα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, μαύρο T-shirt και ασορτί πέδιλα.

NDP

Στην εκδήλωση και η Μαρία Κορινθίου, η οποία φόρεσε ένα maxi φόρεμα σε μια classic απόχρωση. Η ηθοποιός είχε πιασμένα τα μαλλιά της πλεξούδα, ενώ φόρεσε και διακριτικά σκουλαρίκια.

NDP

Με εντυπωσιακό μπλε κοστούμι και διάφανο τοπάκι με στρας η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το συνδύασε με ταμπά παπούτσια και ένα μοναδικό χρυσό τσαντάκι.

Κοστούμι επέλεξε και η Μαρία Ηλιάκη. Φόρεσε ένα γυαλιστερό σακάκι και ασορτί baggy παντελόνι, με λευκά sneakers. Τα ογκώδη μακριά σκουλαρίκια της απογείωσαν την εμφάνιση.

Ποιο outfit σας άρεσε περισσότερο;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ